Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podraz v českej Tvári: Pozrite, čo urobili Marte Jandovej!

Marta Jandová Zobraziť galériu (5)
Marta Jandová

PRAHA - Hnev a obrovské sklamanie! V českej verzii projektu Tvoja tvár má známy hlas aktuálne hviezdi aj populárna speváčka Marta Jandová (42). Brunetka si zábavnú šou užíva na plný plyn a premeny na svetoznámych hudobníkov zvláda po všetkých stránkach priam bravúrne. Uplynulú nedeľu však nastal v šou zlomový okamih, ktorý rockerku rozhodne nepotešil.

Marta Jandová si srdcia svojich fanúšikov získala v zahraničí, i na Slovensku, kde ju verejnosť vníma ako vynikajúcu rockovú speváčku, či obľúbenú porotkyňu. Aktuálne však brunetka hviezdi v českej zábavnej šou Tvoja tvár má známy hlas, v ktorej predvádza nielen jedinečné spevácke a tanečné výkony, ale aj priam dych berúce premeny na svetoznámych hudobníkov.

Marta si svoje účinkovanie jednoznačne naplno užíva a na pódiu doslova žiari. Jej obrovskú radosť však nedávno vystriedalo nečakané sklamanie. Tmavovláske totiž uplynulú nedeľu ruleta prisúdila jej otca – legendárneho Petra Jandu. „Hovorila som už na začiatku, že Olympic nechcem. Aj keď pesničku poznám už naspamäť a nie je tam žiadna choreografia, proste je to môj otec,“ nahnevane povedala českému denníku Aha! sympatická speváčka. Verdikt ju dokonca rozčúlil natoľko, že okolo seba začala impulzívne kopať a šou chcela tesne pred záverom opustiť.

Podľa tmavovlásky sú deti celebrít už od útleho veku odkázané na to, že žijú v tieni svojich slávnych rodičov, no a verejnosť im to dáva následne aj dostatočne silno pocítiť. „Ľudia dokážu byť zlí. Dodnes niektorí z nich tvrdia, že mi otec vydupal kariéru v Nemecku. Celý život sa snažíme niečo dokázať a veľa ľudí nám to nepraje. Už som mala pocit, že som v Česku sama za seba a teraz musím otca imitovať,“ rozhorčene uzavrela Jandová.

Frontman kapely Olympic má na to naopak iný názor a na jej vystúpenie sa mimoriadne teší. „Martička je moje milované dievčatko, spieva nádherne a toto nie je nič, čo by nezvládla. Ja sám s ňou rád spievam, sme jedna krv,“ skonštatoval dcérinu neľahkú výzvu Peter Janda. Ide teda o skutočne ťažký oriešok, avšak úprimná podpora otca a Martin skvelý hlasový potenciál budú nepochybne zárukou zábavy, či emočne nabitých chvíľ.

Viac o téme: Marta Jandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu