Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Wisterová radikálne zmenila imidž: K tomuto ju donútila nová šou!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (8)
Vera Wisterová

BRATISLAVA – Takto ste ju ešte nevideli! Vera Wisterová (39) patrí rozhodne k našim najkrajším moderátorkám a vždy bolo radosť sa na ňu pozerať. Hoci je mamou na plný úväzok, momentálne sa venuje uvádzaniu novej jojkárskej šou Návštevníci. A práve kvôli tomuto programu dostala nariadené od Jojky zmeniť imidž. Pozrite, ako teraz vyzerá!

Je z nej iná žena! Moderátorku Veru Wisterovú pozná snáď každý. Jej ryšavé kučeravé vlasy sa nedajú totiž len tak prehliadnuť a v jej prípade naozaj platí, že sú korunou krásy. Hriva ju nielen oživuje, ale jej dodáva aj poriadnu dávku sexepílu. Inak si ju snáď mnohí nevedia  ani predstaviť.

Preto jej fanúšikov prekvapilo, keď sa na svojom profile na sociálnej sieti pochválila s fotografiou, na ktorej vidieť, že radikálne zmenila účes. Bohaté kučery nahradili vyžehlené rovné vlasy. Nám sa podarilo zistiť, že zmenu jej nadiktovali na Kolibe, kde teraz hviezdi v reality šou Návštevníci.

„Mám rovné vlasy, lebo zmena je život. To si povedal aj kreatívny producent Návštevníkov Vlado Valko. Ja sa s tým zatiaľ len snažím stotožniť, ale veľmi mi to nejde. Cítim sa ako niekto iný, keď sa pozriem do zrkadla,“ prezradila so smiechom moderátorka. Tvorcovia šou vraj chceli, aby sa Vera svojím imidžom odlíšila od ostatných projektov, v ktorých účinkovala ako kučeravá.  Nechajme sa prekvapiť, ako dlho jej tento nový štýl vydrží.

Vera Wisterová s rovnými vlasmi.
Zobraziť galériu (8)
Vera Wisterová s rovnými vlasmi.

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu