Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tvrdá rana pre Andyho Krausa: Zomrel jeden z jeho najbližších!

Andy Kraus Zobraziť galériu (4)
Andy Kraus (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Obrovský smútok! Andy Kraus (49) v týchto dňoch prišiel o jedného zo svojich najbližších spolupracovníkov. V slzách je celá televízia Joj aj mnohí herci. Zomrel totiž Pavel Bob (52), ktorý sa podieľal na seriáli Panelák a bol jedným zo spolumajiteľov produkčnej spoločnosti, ktorá na Kolibu priniesla mnoho projektov.

Televízny svet smúti! Náhle totiž zomrel Pavel Bob, ktorý naposledy pôsobil v televízii Joj. Spolu s Andym Krausom a Tomášom Jančom vlastnil produkčnú spoločnosť, patril tak k najbližším spolupracovníkom známeho scenáristu a spolu sa podieľali aj na Paneláku. 

Smutnú informáciu priniesli Stratégie a potvrdila ju televízia Joj. „Je to pre nás šokujúca správa, odišiel náš dlhoročný kolega, ktorý pre nás pripravoval najúspešnejšie projekty Dievča za milión, Miliónový tanec, Webmaster, Panelák, Pod povrchom, Keby bolo keby, Dvojičky, Dovidenia, stará mama. je nám nesmierne ľúto, s odchodom Pavla Boba sa budeme dlho vyrovnávať. Všetkým blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť,” povedala hovorkyňa Lucia Kulihová. 

Topkám sa podarilo spojiť aj so samotným Krausom. „Dozvedel som sa to v nedeľu popoludní. Bol to pre mňa šok. Ešte stále sa z toho neviem spamätať. Pali bol jeden z mojich najbližších priateľov. Bez neho tu už nikdy nebude tak ako predtým,” povedal nám.

Pavel Bob (za mikrofónom) na párty k seriálu Panelák.
Zobraziť galériu (4)
Pavel Bob (za mikrofónom) na párty k seriálu Panelák.

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu