Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyskočil dourážal Partlovú: Vyzeráš ako z hororu!

Patrik Vyskočil Zobraziť galériu (6)
Patrik Vyskočil (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V šou Tvoja tvár znie povedome ide nielen o identické spevácke a kostýmové premeny, ale v konečnom dôsledku aj o poriadnu dávku zábavy. O úsmevné divadielko sa tentoraz postaral muzikálový herec Patrik Vyskočil (24), ktorý nešetril vtipnými komentármi na adresu svojej kolegyne Mirky Partlovej (31). Žeby nevinné doberanie alebo snáď prejav hlbších sympatií?!

Herci Patrik Vyskočil a Mirka Partlová majú množstvo spoločných projektov nielen v divadle, ale momentálne spoločne hviezdia aj v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. V zábavnom projekte však musia predvádzať okrem identických umeleckých výkonov aj excelentné premeny na svetoznámych spevákov.


Markizácka rosnička prevetrala prsia, ohyzdná Barbie a Fialová v slzách!


No a už teraz je jasné, že maskovanie na blížiacu sa štvrtú epizódu bude stáť za to. V zákulisí súťaže si totiž muzikálový sympaťák na známej speváčke poriadne zgustol a venoval jej nie práve najlichotivejšie slová. „Vyzeráš ako mimozemšťan s tými očami. Ako z toho hororu, keď do takého dievčatka vstúpil diabol, tak takto vyzeralo,“ uštipačne okomentoval výzor krehkej brunetky.

Mirka bola samozrejme vo fáze pripravovania sa na vystúpenie, a tak je jasné, že si ju Patrik iba doberal. V tomto prípade by sa to ale pokojne dalo označiť aj ako prejavovanie pretrvávajúcich sympatií. Viac ako pracovný vzťah síce dvojica doposiaľ nepriznala, avšak podľa našich informácií stojí za priam šokujúcim rozchodom Petra Cmorika a spomínanej herečky práve tento muzikálový fešák. Nuž a ako sa vraví „Bez vetra sa ani len lístok nepohne“, nemyslíte?

Viac o téme: Mirka PartlováPatrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu