Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké prekvapenie: Macatá speváčka z markizáckej šou vyhrala súťaž MISS!

Leona Šenková sa stala Miss Prima křivky 2016. Zobraziť galériu (5)
Leona Šenková sa stala Miss Prima křivky 2016. (Zdroj: Facebook L.Š.)

PRAHA - Je z nej kráľovná krásy! Leona Šenková (22) je verejnosťou vnímaná predovšetkým ako macatá speváčka z hudobnej šou SuperStar. Už tam totiž tmavovláska pútala pozornosť plnšími krivkami. V poslednom období však Češka výraznejšie schudla a prihlásila sa do súťaže krásy. No a od utorka si môže hovoriť Miss Přima Křivky 2016. Mladá mamička totiž vyhrala!

Leona Šenková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v hudobnej šou SuperStar. Už vtedy tmavovláska pútala pozornosť pevnejšími krivkami... A postupom času sa jej váha ešte zvyšovala. Pred dvomi rokmi však nastala veľká zmena - speváčka porodila a začala chudnúť. 

Až tak, že sa na jar prihlásila do súťaže Miss Přima Křivky - na Topkách sme vás o tom informovali začiatkom apríla. No a teraz prišlo ďalšie prekvapenie. Macatá Češka celú súťaž vyhrala. „Neverila som do poslednej chvíle, ale ÁNO! Ale - ÁNO! Šestnásťčlenná porota ma zvolila! Vyhrala som hlavné 1. miesto Miss Přima Křivky 2016!“ pochválila sa na Facebooku šťastná víťazka.

„Korunka, kvety, šerpa, darčeky, poukazy, wellness, kozmetika. To všetko moje ruky už neuniesli... Stálo pri mne šťastie. Ďakujem. Neverím tomu, ale som hrdá. Plnoštíhlym ženám a speváčkam do skorého videnia. Idem domov to prespať a ráno si to všetko urovnať v myšlienkach,“ dodala prekvapená tmavovláska a pridala aj fotku z finále. Gratulujeme!

Leona Šenková v súťaži Miss Přima Křivky 2016 vyhrala prvé miesto.
Zobraziť galériu (5)
Leona Šenková v súťaži Miss Přima Křivky 2016 vyhrala prvé miesto.  (Zdroj: Facebook L.Š.)

Viac o téme: Leona Šenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu