Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Páni, držte sa: Slovenská cicuška odhalila, čo sa dalo!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová (Zdroj: Instragram M.Š.)

BRATISLAVA - Vrr, brutálne sexi! Ak získate titul Najkrajšie telo sveta, bola by škoda, neukázať ho. Teda aspoň na fotografiách. Takýmto heslom sa pravdepodobne riadi aj slovenská sexbomba Martina Štetiarová (33), ktorá svojimi pikantnými fotografiami neprestáva provokovať. Potvrdzuje to aj dráždivý záber, ktorý v týchto dňoch vycapila na internet.

Martina Štetiarová je jednou zo slovenských bohýň, ktorej krivky nenechajú chladného snáď žiadneho chlapa. Veď pred objektívom pózuje väčšinou len v minimalistických outfitoch a s odhaľovaním svojej dokonale tvarovanej figúry, nemá tiež najmenší problém.


Pikantné FOTO Slovenky s najkrajším telom: V hlavnej úlohe prsia a vytŕčajúca bradavka!


Bývalá playmate dokonca nezaháľa ani na sociálnych sieťach, kde fanúšikov pravidelne zaplavuje poriadne odvážnymi fotografiami. No a túto skutočnosť potvrdila aj tentoraz. Sexi blondínka totiž zverejnila snímku, na ktorej sa ukázala v maximálne rajcovných plavkách.

Šteklivý kúsok odhaľoval nielen modelkin exkluzívny zadoček, ale dokonca aj šťavnaté obliny pŕs. V kombinácii so vzrušujúcou pózou, ktorú Martina zaujala, niet pochýb, že sa pri tomto zábere zatajil dych nejednému mužovi. Absolútnou dávkou sexepílu sa môžete pokochať aj vy!

Martina Štetiarová takto dráždi svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Tentoraz ukázala nielen vypracovaný zadoček, ale aj rajcovné obliny napumpovaného dekoltu.
Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová takto dráždi svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Tentoraz ukázala nielen vypracovaný zadoček, ale aj rajcovné obliny napumpovaného dekoltu.  (Zdroj: Instragram M.Š.)

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu