Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Malachovský sa priznal: Prehovoril o vzťahu s Molnárovou!

Sväťo Malachovský a Petra Molnárová Zobraziť galériu (4)
Sväťo Malachovský a Petra Molnárová

BRATISLAVA - Je to oficiálne! Sväťovi Malachovskému (44) nedávno stroskotal vzťah s manželkou Ľubicou. Prevalilo sa to vďaka tomu, že bol videný s mladšou kolegyňou Petrou Molnárovou (29). Herec tvrdil, že ona nie je dôvodom toho, že mu manželstvo krachlo. Teraz o svojej novej láske otvorene prehovoril.

Sväťo Malachovský už nejaký čas nežije s manželkou Ľubicou. Má totiž vzťah s kolegyňou Petrou Molnárovou. Prevalilo sa to, keď ich čitateľ portálu fakt24.sk videl spolu v istom hoteli.

Herec potom pre médiá priznal, že jeho manželstvo sa rúca, tvrdil však, že Petra nie je príčinou. Odvtedy sa k ich vzťahu nevyjadril, hoci boli spolu viackrát prichytení. Prehovoril až teraz pre web markiza.sk.

„V podstate nič prevratné sa nedeje, my zainteresovaní to ani nevnímame ako závažný problém, nemal som potrebu vôbec to rozoberať ani o tom hovoriť. Týka sa to len dvoch maximálne troch ľudí,” povedal Malachovský.

A konečne naplno potvrdil, že s Molnárovou tvoria pár. „Čo sa týka môjho nového vzťahu, v Petre som našiel človeka, s ktorým mi je veľmi dobre, veľmi si rozumieme, máme veľa spoločných tém, je mi veľkou oporou. Najmä v tomto období, ktoré je pre mňa oveľa horšie nie tým, čo teraz hovorím, ale ešte v niečom inom a tam cítim veľkú podporu a budem ju potrebovať,” uviedol.

Viac o téme: Petra MolnárováSväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu