Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krausov trapas: Andy, to si dos*al!

Andy Kraus Zobraziť galériu (5)
Andy Kraus (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V utorkovom vydaní relácie Nikto nie je dokonalý sa ako jeden z účinkujúcich objavil aj Andy Kraus (49). No a ako sa dalo predpokladať, aj tentoraz sa postaral o poriadnu nádielku zábavy. O vtipné momenty v štúdiu sa ale pričinil skutočne originálnym spôsobom.

Andy Kraus je nielen úspešný slovenský scenárista, herec a moderátor, ale v prvom rade i originálny humorista. Tento fakt dokázal aj v utorok večer na obrazovkách verejnoprávnej televízie, keď sa ako hosť objavil v zábavnej relácii Nikto nie je dokonalý. No a tu bolo hneď každému jasné, že o vtipné príhody zo života nebude núdza ani len na okamih.

Bránice televíznych divákov však Andy nepochybne najviac zamestnal vtedy, keď sa pred všetkými rozhovoril o svojich najväčších trapasoch pri esemeskovaní. „Bol som na dovolenke a musel som sa z rodinných dôvodov vrátiť o dva dni skôr, tak som riešil lietadlo a napísal som pani, ktorá to všetko mala na starosť. Napísal som: ‘Prosím Vás pekne, nájdite mi nejaké lety, potrebujem sa akútne dos*ať na Slovensko’!“ zaspomínal si na vtipnú historku známy scenárista.

No a v tom momente sa spustila hotová lavína smiechu nielen moderátorov šou, ale aj všetkých ostatných v štúdiu. Obľúbený komik sa tak opäť postaral o viaceré úsmevné momenty, a potvrdil aj to, že jeho povestný zmysel pre humor má v jeho jedinečnom podaní stále poriadne grády.

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu