Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Je to oficiálne: Sexi Slovenka sa zmenila na Terminátora... Takto dopadla na súťaži siláčok!

Gabriella Bullová Zobraziť galériu (4)
Gabriella Bullová

KOŠICE – Nezdá sa! Bývalá súťažiaca z reality show Farma – Gabriela Bullová (33) prešla od výstredností na Farme dlhú cestu. Z niekdajšej vyzývavej farmárky, ktorej nahota nerobila problém, sa stala silná žena. A že svoju zmenu myslí vážne, dokázala aj na otvorených majstrovstvách Slovenska najsilnejších žien – Strongwoman 2016. Medzi Slovenkami skončila druhá!

Gabrielu Bullovú nijako extra predstavovať nemusíme. Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka účinkovaniu na markizáckej Farme, kde provokovala ako sexi nymfa... A teraz je z nej úplne iný človek - vlasy si nechala skrátiť a zmenila sa na chodiacu horu svalov. 


Sexi markizáčka sa zmenila na svalnatého Ramba: Preboha, veď už vyzerá ako chlap!


Cez víkend sa plavovláska zúčastnila otvorených majstrovstiev Slovenska najsilnejších žien Strongwoman 2016. Súťažilo dokopy 12 pretekárok z našej krajiny aj zahraničia, ktoré si zmerali sily v šiestich disciplínach - priťahovanie auta na rýchlosť do cieľa, dvíhanie nápravy, dvíhanie 100-kilových vriec, nosenie pogumovaných ťažkých kufrov, preťahovanie ťažkých bremien a nosenie ohrady.

Súťažiace už na prvý pohľad vzbudzovali rešpekt. Silné ženy trénujú intenzívne a na súťaže sa svedomito pripravujú. Aj Bullová dala do tréningov všetko a aj sa jej to vyplatilo - stala sa totiž druhou najsilnejšou ženou Slovenska. „Pripravovala som sa od mája a tento úspech ma teší,“ hovorí Gabriela, ktorá skončila za Janou Vaškovou. Tá už získala 3. miesto v Európskom pohári. Tretia najsilnejšia Slovenka je Maria Kubičková.

Celkové výsledky súťaže, ktoré zahŕňajú aj zahraničné pretekárky sú takéto: prvé miesto získala Jana Vašková, druhá skončila najsilnejšia Poľka Karolína Koszela a tretia je česká reprezentantka Katařína Kyptová.

Gabriela Bullová sa cez víkend stala druhou najsilnejšou Slovenkou.
Zobraziť galériu (4)
Gabriela Bullová sa cez víkend stala druhou najsilnejšou Slovenkou.  (Zdroj: Miro Vacula)

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu