Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hore sexi, ale dole... To hádam nie! Riaditeľke miss to nevyšlo!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Všade kam príde, púta pozornosť. A to nielen svojím zjavom, ale aj vyberanými outfitmi, ktoré väčšinou tvoria samé sexi kúsky. Niet sa však čomu čudovať. Veď zmyselná Karolína Chomisteková (23) vždy mala čo ponúknuť. O to viac naposledy šokovala, keď sa na očiach verejnosti objavila v kúsku, ktorý by mala radšej nabudúce zahrabať na dno šatníka a viac sa k nemu nevracať.

Riaditeľka súťaže Miss Karolína Chomisteková patrí k ženám s vycibreným vkusom, ktorý v kombinácii s jej vypracovanými krivkami vždy zaberie. Aj majster tesár sa však občas utne a v prípade najnovších záberov atraktívnej modelky to platí snáď dvojnásobne.


Provokácia sexi riaditeľky: To je odvaha, promenádovala sa v negližé!


Brunetku sme totiž v týchto dňoch pristihli pri istom nákupnom centre na nábreží Dunaja, kde sa predviedla nastajlovaná v doslova neprehliadnuteľnom outfite. Najväčšiu pozornosť si v tomto prípade vyslúžili Karolínine retro šortky, ktoré sú síce v súčasnosti horúcim trendy kúskom, no extrémne vysoký pás a puzdrový strih okamžite zaúčinkovali ako deformovač postavy.

No a to je v prípade bývalej najkrajšej ženy Slovenska skutočne len na škodu. Svoju povestnú zmyselnosť si ale tentoraz našťastie zachránila aspoň zvoleným sexi topom, ktorý rafinovane zvýraznil jej prednosti.

Karolína Chomisteková sa v spoločnosti mihla v retro šortkách, ktoré jej povestný sexi šmrnc úplne pokazili.
Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková sa v spoločnosti mihla v retro šortkách, ktoré jej povestný sexi šmrnc úplne pokazili.  (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu