Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto telo mieri do Jojky: Veľké prsia, ploché brucho a... TUČNÁ minulosť!

Lenka Mošková Zobraziť galériu (15)
Lenka Mošková (Zdroj: Instagram L.M.)

BRATISLAVA - Slovenská modelka Lenka Mošková (22) je nielen víťazkou tohtoročnej tuningovej súťaže krásy, ale aj jednou z účinkujúcich dobovej šou Návštevníci. No a práve tam sa blondínka chystá predviesť všetky svoje esá v plnej svojej kráse. Blonďavá sexica ale nie vždy disponovala božskými krivkami. Pred pár rokmi ju totiž poriadne potrápili kilá navyše.

Už o pár dní odštartuje televízia JOJ historickú šou Návštevníci, ktorá prenesie 14 odhodlaných súťažiacich do 19. storočia. Odvážlivci si tak budú môcť vyskúšať náročné životné podmienky, dobové oblečenie, ale aj stravu, ktorá bude prispôsobená časom dávno minulým. Bez výdobytkov modernej doby sa s drsnými podmienkami v adrenalínovom dobrodružstve popasuje aj sexi Slovenka Lenka Mošková.

Skutočnosť, že blondínka rada prijíma výzvy, dokázala už aj na tohtoročnej súťaži krásy Miss CARat Tuning, ktorú napokon aj vyhrala. Kráľovná tuningového zrazu však tromfovala nielen peknou tvárou, ale aj dokonale zvodnými krivkami, s ktorými sa bude snažiť evidentne preraziť aj na jojkárskych televíznych obrazovkách.

Je tak viac než isté, že jej prítomnosť v novej reality šou určite nenechá chladného žiadneho chlapa. Plavovláska sa však v minulosti ani zďaleka nepodobala na modelku s výstavným telom. Pred tromi rokmi ju totiž trápili kilá navyše a jej figúru dokonca „zdobili“ aj neestetické faldíky.

Lenka sa ale rázne rozhodla s tukovými vankúšikmi raz a navždy skoncovať. No a to sa jej v konečnom dôsledku podarilo priam ukážkovo. Výsledkom jej krvopotnej snahy a silného sebazaprenia sa môžete pokochať aj vy v našej galérii.

Slovenskej modelke Lenke Moškovej sa za tri roky podarilo výrazne schudnúť, čoho výsledkom sú jej priam ukážkové krivky.
Zobraziť galériu (15)
Slovenskej modelke Lenke Moškovej sa za tri roky podarilo výrazne schudnúť, čoho výsledkom sú jej priam ukážkové krivky.  (Zdroj: Instagram L.M.)

 

Viac o téme: Lenka Mošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu