Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexica Amenová neustále provokuje: Pozrite, v čom dráždila tentoraz!

Anna Amenová Zobraziť galériu (9)
Anna Amenová

RAJECKÉ TEPLICE – Vie, ako zaujať! Známa blondínka Anna Amenová (31) sa zviditeľnila, keď v roku 2010 vyhrala súťaž krásy Miss Universe SR. Odvtedy ubehlo 6 rokov a z krásky sa stala dvojnásobná mamina, ktorá sa v poslednom období čoraz viac objavuje v spoločnosti. Dokonca je v porote aktuálneho ročníka Miss Universe SR, a tak sprevádza finalistky po rôznych akciách. Pred pár dňami sa objavila s nimi aj v Rajeckých Tepliciach, kde prítomným hosťom opäť vyrazila dych. Pozrite, v akom dráždivom outfite dorazila.

Púta pohľady! Bývalá Miss Universe SR 2010 Anna Amenová rozhodne patrí medzi najkrajšie Slovenky. Hoci niekdajšia kráľovná krásy už dávno nie je tínedžerka, ale mama dvoch dcér, napriek tomu sa môže stále pochváliť postavou ako lusk.

V poslednom období sa začala kráska čoraz viac objavovala v spoločnosti, kde pútala na seba pozornosť rôznymi sexi outfitmi. A keďže sedí v porote aktuálneho ročníka súťaže krásy a finalistky sprevádza po rôznych akciách, necháva si na svojom výzore záležať.

Naposledy sa objavila na prehliadke v známom slovenskom kúpeľnom meste v Rajeckých Tepliciach, kam dorazila opäť v štýlovom a originálnom modeli, ktorý však mnohým viac ako šaty pripomínal luxusný župan. Jemne tak odhalila plný dekolt, no najmä svoje dokonalé štíhle nohy.

Anna Amenová zaujala šatami, ktoré pripomínali luxusný župan.
Zobraziť galériu (9)
Anna Amenová zaujala šatami, ktoré pripomínali luxusný župan.

Viac o téme: Anna Amenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu