Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Choroba ju zmenila: Z Kmotríkovej je dnes iná žena!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Minulý rok Adriana Kmotríková (46) čelila hrozivej diagnóze - lekári jej oznámili, že má nádor na mozgu. Všetko to začalo kolapsom rovno pred kamerami jojkárskych Novín a potom už pokračovalo náročnou liečbou. V septembri sa moderátorka ukázala prvýkrát po operácii na verejnosti. Odvtedy ubehol už rok... A pozrite, z blondínky je dnes úplne iná žena!

Pred rokom sa celé Slovensko obávalo o zdravie moderátorky Adriany Kmotríkovej. Po tom, čo skolabovala počas priameho prenosu jojkárskeho spravodajstva, jej totiž lekári diagnostikovali nádor na mozgu. Blondínka preto musela okamžite absolvovať náročnú operáciu. 

V septembri sa potom prvýkrát ukázala na verejnosti v relácii V siedmom nebi. A jej výzor mnohým doslova vyrazil dych. Kedysi usmievavá kráska s dlhými vlasmi sa pred kamerami objavila s krátkym účesom a veľkým trápením v očiach. A ani sa niet čomu čudovať... Boj so zákernou chorobou sa jej doslova odzrkadlil na tvári. 

Odvtedy však ubehol už rok a po prežitých náročných chvíľach už v jej tvári niet ani stopy. Snáď už len kratší účes pripomína, že Kmotríková prekonala hrozivé obdobie. No aj ten Adriane veľmi pristane a pôsobí naozaj trendy a šmrncovne. Sama moderátorka sa na bolestivú minulosť snaží zabudnúť a hladieť len dopredu. „Och, ja by som sa už nerada vracala k tejto téme. Nerada na to spomínam,“ povedala nám nedávno jojkárka. Držíme palce, aby sa choroba už nevrátila.  

Adriana Kmotríková vyzerá dnes naozaj výborne.
Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková vyzerá dnes naozaj výborne.  (Zdroj: TV JOJ)

Adriana Kmotríková pred rokom - krátko po náročnej operácii mozgu.
Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková pred rokom - krátko po náročnej operácii mozgu.

 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu