Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šebová šokuje divákov: Zuzi, trčí ti brucho!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Šebová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Poriadne guľatá! Herečka Zuzana Šebová (34) je jednou z najpopulárnejších herečiek, a tak je samozrejme ostro sledovaná. Nedávno si jeden z našich čitateľov všimol plagát, na ktorom je umelkyňa oveľa pribratejšia, ako by sa mnohým zdalo. Pozrite, aké trčiace brucho ukázala!

Zuzana Šebová patrí k úspešným a k vyhľadávaným herečkám. Okrem obľúbených seriálov hrá aj v divadle. Už roky sa napríklad objavuje v komediálnej hre s názvom Nízkotučný život, ktorá je určená tým, ktorí aspoň raz v živote chudli, alebo sa chystajú.

Dej sa odohráva v redukčnom sanatóriu, kde sa stretnú tri ženy, ktoré chcú zhodiť. V komédii zo Šebovou hrajú aj Petra Polnišová, Anikó Vargová, Darina Abrahámová či Viktor Horján. A keďže aktuálne sú na september naplánované predstavenia v troch slovenských mestách, visia v nich aj plagáty k hre. 

A jeden z nich si všimol aj náš čitateľ, ktorého zaskočilo, že na fotke je Zuzana oveľa pribratejšia než sa zdá v televíznych projektoch. „Brucho na reklamných záberoch jej totiž doslova trčí z nohavíc von,“ napísal nám prekvapený čitateľ.  

Treba však pripomenúť, že toto predstavenie sa hrá už viac ako dva roky a herečka tak evidentne vyzerala v čase, keď predstavenie iba začínalo. Dnes na takéto kilečká navyše rozhodne nevyzerá...

Zuzana Šebová ukázala trčiace brucho.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Šebová ukázala trčiace brucho.

Viac o téme: Zuzana Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu