Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ostrihoňovej rozlúčka so slobodou: Nechýbal polonahý chlap... Je tiež známy z telky!

Budúca nevesta Veronika Ostrihoňová sa lúčila so slobodou. Zobraziť galériu (6)
Budúca nevesta Veronika Ostrihoňová sa lúčila so slobodou. (Zdroj: instagram.com/veronika_o_/)

BRATISLAVA – Odviazala sa! Známy moderátor Matej Sajfa Cifra (36) sa už čoskoro ožení. Jeho vyvolenou sa stala krásna markizáčka Veronika Ostrihoňová (26), ktorá sa vo štvrtok večer lúčila so slobodou. A o tom, že to bola poriadna divočina, svedčia veľavravné priznania na sociálnej sieti. Pozrite, veď nechýbal ani polonahý chlap, ktorý je dokonca známy z telky!

Vyhodila si z kopýtka! Obľúbený spíker Fun rádia Matej Sajfa Cifra sa už o pár dní ožení so snúbenicou, markizáckou redaktorkou Veronikou Ostrihoňovou, s ktorou randí už niekoľko rokov.  Keďže Sajfa má už svoju rozlúčku so slobodu za sebou, teraz bola na rade jeho nastávajúca. Tá to poňala vo veľkom štýle a vo štvrtok večer sa  spolu s ostatnými poriadne odviazala. 

Na párty totiž nechýbal polonahý chlap, ktorý je dokonca rovnako známy z Markízy, ani bozky, dotyky či prasačinky. Veronika totiž pridala na Instagram záber vo svadobnom, kde stojí po boku odhaleného  Viktora Vinczeho, ktorý jej bol zaspievať na rozlúčke à la spevák Enrique Iglesias. „Rozlúčka so slobodou. Zaspieval mi Enrique, môžem sa vydávať,“ napísala Ostrihoňová.

Túto istú fotografiu zdieľal aj známy redaktor, ktorý sa ako španielsky spevák predstavil aj v šou Tvoja tvár znie povedome. „Oprášiť hlas, oprášiť košeľu, rozcvičiť čelo, zhodiť huspeninku, trencle podľa Eminema. Boli bozky, boli dotyky, boli prasačiny. Sajfa, chýbal si, oddnes som jej hero (hrdina, pozn. red.) Enrique Iglesias,“ okomentoval veľavravne večer Vincze.

Sajfa sa ale nenechal vyprovokovať a odpísal: „Ja som presne ten typ, že doprajem... Bol to skôr darček pre teba.“ Na to mu Viktor s úsmevom odpísal: „Vďaka! Bradavky mi už dlho nikto nehladkal. DODNES.“ No ako sa zdá, na Veronikinej rozlúčke so slobodou rozhodne nuda nebola.

Veronike Ostrihoňovej na rozlúčke so slobodou zaspieval aj polonahý markizák Viktor Vincze.
Zobraziť galériu (6)
Veronike Ostrihoňovej na rozlúčke so slobodou zaspieval aj polonahý markizák Viktor Vincze.

Veronika Ostrihoňová mala rozlúčku so slobodou.
Zobraziť galériu (6)
Veronika Ostrihoňová mala rozlúčku so slobodou.

Viac o téme: Veronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu