Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Toto je vojna: Neverný Slováček drsne o manželke Patrasovej!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček spolu bojujú cez médiá. Zobraziť galériu (4)
Dagmar Patrasová a Felix Slováček spolu bojujú cez médiá.

PRAHA - Stále to u nich vrie! Po tom, čo si Felix Slováček (73) našiel milenku, jeho manželka Dagmar Patrasová (60) bola rok v šoku, ale potom aj ona nadviazala nový vzťah. Manželia sa vraj dohodli, že si budú každý žiť svoj život, hoci sa nerozvedú. Herečka však na oplátku požadovala, aby hudobník na ňu prepísal polovicu vily. Ten ale nesúhlasil a cez televíziu Prima jej adresoval poriadne drsné slová.

V polovici júna Felix Slováček a Dagmar Patrasová vydali prehlásenie, že sa napriek hudobníkovej nevere nerozvedú a budú sa navzájom tolerovať. Neskôr herečka pre Blesk prezradila, že si stanovila podmienku. Chcela, aby manžel na ňu prepísal polovicu vily, v ktorej žijú. 

Felix sa však nič v majetkových pomeroch meniť nechystá. „Nič som na ňu neprepísal a ani neprepíšem. Aj tak si budem žiť, ako chcem, nie som predsa debil,” povedal pre Top Star magazín. A na svojej žene nenechal nitku suchú, poriadne jej naložil. 

„Ja tak trochu o tom rozmýšľam a hovorím si, že tá moja žena musí mať nejakú čudnú chorobu, pretože ona, keď si niečo vypije, tak obvoláva všetkých novinárov a rozpráva im úplné nezmysly,” tvrdil Slováček v relácii. Dádu teda nijako nešetril... Táto vojna zrejme ešte bude mať pokračovanie. 

 

 

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu