Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Haklovej trapas v telke: Zrúbala sa ako taká...

Monika Haklová Zobraziť galériu (4)
Monika Haklová

BRATISLAVA - To je smola! Monika Haklová (42) sa aktuálne objavuje na obrazovkách televízie Joj. Spolu so synom Filipom účinkuje v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. Vo včerajšej časti nielenže opäť remizovali, ale blondínka sa priamo pred kamerami strepala na zem ako taká hnilá hruška.

Monika Haklová sa zviditeľnila v markizáckej Farme, momentálne sa však objavuje na Jojke. Už v minulosti tam varila s dcérou a trošku sa strápnila. Divákov poučovala, že v batátoch je veľa betaKAROTÓNU. 

Teraz sa blondínka snaží o výhru v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja so synom Filipom. A opäť sa nevyhla trápnej situácii. Keď sa totiž rútila k sporáku ochutnávať, čo jej potomok navaril, doslova sa zrúbala na zem. „Ježiš, však to je celé mokré. Som v pohode, som v pohode,” povedala po tom, čo ju syn postavil na nohy. „No ja som padla jak kabela,” dodala v neskoršom zákulisnom rozhovore. 

Jej súperky na pád reagovali diametrálne odlišne. Kým staršia Lea vyzerala ustarane, mladšia Ľubka sa schuti zasmiala. Podľa nej išlo o zásah karmy. 

VIDEO: Haklová v Tvoja mama varí lepšie ako moja

Haklovej pád

 

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu