Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

ExVyVolená Linda: Ukázala nos po plastike aj... Preboha, veď je ako umelá Anča!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúúúha! Linda Drevenková (32) na seba upozornila pred dlhými 11 rokmi, keď vyhrala jojkársku reality šou VyVolení. Dnes by ste však sexi tmavovlásku ani len nespoznali - zmenila sa totiž na nepoznanie. Prefarbila sa, má mega silikóny, pery si nechala nafúknuť. A nedávno si dala upraviť aj nos. Na Facebooku sa aktuálne pýši už svojou novou pýchou a... Preboha, veď vyzerá ako umelá Anča!

V posledných rokoch sa zdá, akoby zmyslom života Lindy Drevenkovej boli radikálne úpravy jej zovňajšku. Kedysi prirodzená tmavovláska je preto dnes doslova na nepoznanie. Veď len za posledný rok a pol podstúpila niekoľko plastických vylepšení. 


Nové silikóny na slovenskej scéne: VyVolená Linda si dala urobiť poriadne BOMBY!


Najprv si nechala do hrude vložiť mega implantáty, potom si dala nafúknuť pery do gigantických rozmerov... A najnovšie sa pýši už aj novým nosom. Ten si dala upraviť len pred pár týždňami a už sa na Facebooku chváli výsledkom. 


Zúfalá exVyVolená Linda: Ďalšia plastika... Preboha, veď sa už na seba ani nepodobá! 


Na fotkách, ktoré na web zavesila, pôsobí jej tvár celkovo inak, pod čo sa bez pochýb podpísal aj vylepšený „frňák”. Ten je po novom menej výrazný a celkovo užší. No zároveň Drevenkovej dopomohol k jej (starostlivo budovanému) neprirodzenému imidžu. 

Plastické vylepšenia v kombinácii s ružovými vlasmi a výrazným mejkapom totiž spôsobili, že niekdajšia kráska dnes vyzerá úplne ako umelá Anča. Aspoň na fotkách, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach. O prirodzenosti nemôže byť ani reč, no a stačí, že trochu našpúli pery a je z nej erotická hračka pre pánov.

V tom, že si chirurgickými zákrokmi Linda len uškodila, sa zhodujú aj jej priaznivci. Svedčia o tom komentáre pod jej fotkami. „Kokos, ty vypadáš. Hotová príšera. Brr,“ objavilo sa v príspevkoch. „Má pravdu. Zhovadila si sa dosť,“ pridali sa ďalší. „Ja mám rovnaký názor, že si sa celkom dosť zhovadila, ale tak je to tvoja vec, keď sa to tebe páči, nemusíš riešiť ostatných. Aj tak si bola najkrajšia, keď si nemala nič urobené/upravené. Prirodzená krása je najkrajšia,“ zhodovali sa fanúšikovia. Veď uznajte sami! 

Linda Drevenková sa na Facebooku pochválila fotkami s novým nosom.
Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková sa na Facebooku pochválila fotkami s novým nosom.  (Zdroj: Facebook L.D.)

Linda Drevenková s novým imidžom pripomína umelú Anču.
Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková s novým imidžom pripomína umelú Anču.  (Zdroj: Facebook L.D.)

Viac o téme: Linda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu