Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova ex (48) ukázala telo: Pozrite, toto mal Boris v posteli!

Kateřina Brožová Zobraziť galériu (8)
Kateřina Brožová

PRAHA - Odhalila postavičku! Česká herečka Kateřina Brožová (48) je u nás známa nielen z mnohých seriálov či tanečnej šou v Let´s Dance, ale aj vďaka vzťahu s boháčom a multioteckom Borisom Kollárom (51). Na to, že expartnerka politika o rok a pol oslávi 50-tku, vyzerá naozaj výborne. V týchto dňoch sa totiž objavili zábery, ktoré vám určite vyrazia dych! Pozrite, akým telom sa umelkyňa chváli!


Túto mal Kollár aj mŕtvy slovenský milionár: Ukázala nového boháča!


Predviedla sa v bikinách! Kateřina Brožová je úspešná herečka i moderátorka, ktorá je známa aj v našich končinách. A to nielen vďaka seriálom, ale predovšetkým jej polročným románikom, ktorý v roku 2006 prežila zo známym slovenským donchuanom Borisom Kollárom.

Hoci sa expartnerka multiotecka vekom pomaly blíži k 50-ke, málokto by to zrejme tipol.  Veď najnovšie zábery, ktoré priniesol český web super.cz, ohúria nejedného jej fanúšika. Blondínka totiž na nich ukázala neuveriteľnú postavičku v plavkách a treba priznať, že má telo ako mladica.

Svedčí o tom ploché bruško i štíhle nohy. Jediné, čo blondínka neukázala, je dekolt, ktorý zakrýval jej úlovok – poriadna ryba. Katarína si totiž vyrazila na rybačku na Orlík, kde miestnym predviedla, že je stále v skvelej forme. A uznajte, je sa veru na čo pozerať... Boris, čo povieš?!

Kateřina Brožová ukázala dokonalú postavu v plavkách.
Zobraziť galériu (8)
Kateřina Brožová ukázala dokonalú postavu v plavkách.

Viac o téme: Boris KollárKateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu