Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hore oblečená, ale dole... Slovenská herečka sa vetrala na terase!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (6)
Natália Puklušová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Všetky oči na...! Slovenská herečka Natália Puklušová (32) okrem svojho hereckého talentu dokáže zaujať aj svojím zovňajškom. No a to potvrdila aj v týchto dňoch, keď sme ju pristihli v istej bratislavskej kaviarni. Brunetka sa totiž nahodila tak, že v istých momentoch dvíhala mužom adrenalín priam na maximum.

Zúčastnila sa speváckej súťaže Hlas Česko Slovenska, hrala v niekoľkých muzikáloch a svoje výkony podávala aj v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Reč je o slovenskej herečke Natálii Puklušovej, ktorá si momentálne užíva leto a zaslúžený relax.

No a pri sladkom ničnerobení sme známu Slovenku prichytili aj včera v jednom z bratislavských podnikov na nábreží Dunaja. Pohľady prítomných však tentoraz pútala zvoleným outfitom. Neprehliadnuteľné boli predovšetkým herečkine nohy, ktoré vo svojráznom modeli vynikli viac ako dosť.

Hoci bola umelkyňa nahodená v dlhej pruhovanej košeli, spodná časť jej odevu pôsobila oveľa zaujímavejšie. Čierne kraťasy totiž nebolo takmer vidieť a miestami sa dokonca zdalo, že si herečka vyrazila rovno bez nohavíc, čo by nepochybne ocenili najmä zvedavé mužské pohľady...

Natália Puklušová dráždila prítomných v úsporných kraťasoch, ktoré jej pod dlhou blúzkou takmer ani nebolo vidieť.
Zobraziť galériu (6)
Natália Puklušová dráždila prítomných v úsporných kraťasoch, ktoré jej pod dlhou blúzkou takmer ani nebolo vidieť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu