Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ako bohyňa! Krásna Slovenka takto dráždila v ultrasexi bikinách!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Instagram K.CH.)

BRATISLAVA - Páni, tá je ale sexi! Karolína Chomisteková (23) patrí nepochybne k najatraktívnejším misskám vôbec. Našťastie, modelka si svoje kvality nenecháva iba pre seba a ochotne sa s nimi podelí aj so svojimi obdivovateľmi na internete. V úlohe zvodnej cicušky však tentoraz zvádzala viac než obvykle.

V roku 2013 zasadla na trón kráľovnej krásy a dnes je z nej úspešná riaditeľka súťaže Miss Slovensko. Karolína Chomisteková ale stále neskončila ani s pózovaním a robí dobre.

Dokázala to aj teraz, keď si pre fanúšikov na sociálnej sieti prichystala skutočne ukážkovú nádielku, na ktorej vytasila svoje esá. Sexi tmavovláska si totiž zapózovala v poriadne zmyselnom kúsku, ktorý bezpochyby ulahodil nejednému mužskému oku.


Provokácia sexi riaditeľky: To je odvaha, promenádovala sa v negližé!


Jej rafinované bikiny zvýraznili nielen dokonale tvarované krivky, ale aj rajcovný dekolt, ktorý v prípade Karolíny rozhodne nezíva prázdnotou. Hm, kombinácia anjelskej tváre, zmyselného pohľadu a čertovsky zvodnej postavy jednoducho nikdy nesklame.

Karolína Chomisteková takto dráždi svojich fanúšikov na sociálnej sieti. V rafinovaných plavkách vytasila všetky svoje esá.
Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková takto dráždi svojich fanúšikov na sociálnej sieti. V rafinovaných plavkách vytasila všetky svoje esá.  (Zdroj: Instagram K.CH.)

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu