Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vacvalová vytasila svoje melóny: Pozrite, je úplne hore bez!

Lenka Vacvalová Zobraziť galériu (4)
Lenka Vacvalová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúúúha, to je odvaha! Spôsobov, ako svojim priateľom a blízkym pripomenúť, že máte narodeniny, existuje hneď niekoľko. Slovenská moderátorka Lenka Vacvalová (27) však zvolila azda ten najnetradičnejší. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila záber, na ktorom je hore bez.

Slovenská moderátorka a herečka Lenka Vacvalová oslávila pred dvomi dňami 27 rokov. A hoci mnohí by v tomto prípade zavesili na sociálnu sieť zrejme nejakú fotku s balónikmi či tortou, ryšavka to celé poňala trochu extravagantnejšie. 

Zverejnila totiž svoju snímku, na ktorej je úplne hore bez. Doslova a do písmena! Veď jediné, čo zakrýva jej holé vnady, je kus červeného melóna. „Takže opäť o rok viac... Zatiaľ to fakt stojí za to, tak „ať to má šťávu“ aj naďalej,“ napísala Lenka k fotke. 

A ešte dodala: „Ďakujem za priania všetkým, ktorí nezabudli a aj tým, ktorí si na to ani nespomenuli, ale sociálne siete im to vnútili. Pac a pusu,“ dopísala k záberu usmievavá Slovenka. Tak tomu sa teda hovorí originálny spôsob pripomenutia svojich narodenín, nemyslíte?

Lenka Vacvalová zavesila na Instagram fotku, na ktorej je úplne hore bez. Jediné, čo prekrýva jej nahé vnady, je kus červeného melóna.
Zobraziť galériu (4)
Lenka Vacvalová zavesila na Instagram fotku, na ktorej je úplne hore bez. Jediné, čo prekrýva jej nahé vnady, je kus červeného melóna.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu