Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Barmošová úplne inak ako na obraze: Wau, toto telo skrýva pod kostýmom!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová

SARDÍNIA - Odhodila šaty! Moderátorka Lucia Barmošová (33) je divákom dobre známa z jojkárskej spravodajskej relácie Noviny. Pred pár dňami si na chvíľu od správ odskočila a aktuálne si užíva dovolenku na talianskom ostrove Sardínia. Svojim fanúšikom na sociálnej sieti sa nezabudla pochváliť fotografiou, na ktorej rozhodne v kostýme nebola. Blondínka sa vyzliekla do plaviek a ukázala sa tak, ako ju diváci na obraze určite neuvidia.

Je z nej sexi cica! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Lucia Barmošová snáď nikdy nevyzerala lepšie ako v poslednom čase. Už viac ako pol roka je totiž po boku priateľa Martina šťastná a zamilovaná, čo jej rozhodne prospieva.

Najnovšie sa o tom mohli presvedčiť jej fanúšikovia na sociálnej sieti, kde televízna tvár zverejnila fotografiu z aktuálnej dovolenky, ktorú trávi v Taliansku. „Pozdrav zo Sardínie, trochu relax, užívanie si,“ napísala Barmošová na Instagram a pridala poriadne horúcu snímku. A keďže je blondínka na obraze vždy odetá v kostýmčeku, či v outfite, ktorý nič navyše neodhaľuje, táto fotka mnohým divákom určite vyrazí dych. 

Sexi blondínka je totiž na nej zvečnená v odvážnych kvetinových bikinách, ktoré zvýrazňujú nielen plné prsia, ale predovšetkým odhaľujú jej vypracované bruško, a rovnako tak aj štíhle nohy. Napriek tomu, že je Lucia odfotená z profilu, treba priznať, že sa je rozhodne na čo pozerať. Veď toto pekne tvarované telíčko nevidia diváci každý deň...

Lucia Barmošová sa pochválila fotkou v plavkách.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová sa pochválila fotkou v plavkách.

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu