Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Telenovela okolo Kollára sa nekončí: Borisove ženy „vyplakávajú“ na sociálnej sieti!

Andrea Heringhová, Boris Kollár a Barbora Balúchová. Zobraziť galériu (12)
Andrea Heringhová, Boris Kollár a Barbora Balúchová.

BRATISLAVA – Posťažovali si! Počas leta vyplávala na povrch informácia, ktorá mnohých určite zaskočila - a to, že Boris Kollár (50) čaká ďalšieho potomka. Tentoraz so speváčkou Barborou Balúchovou (28). Multiotecko pár dni potom ako správa obletela Slovensko, zbalil kufre a odišiel na Miami, kde oddychoval spolu s deťmi. Na prekvapenie mnohých za ním do USA odletela aj Andrea Heringhová (35), u ktorej sa zdalo, že rozrastanie sa Kollárovej „rodiny“ berie až s podozrivým pokojom. Ale zrejme nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá.

Len aby si do vlasov neskočili! Potom, čo médiami preletela informácia, že donchuan Boris Kollár bude čoskoro opäť otcom a desiateho potomka mu porodí, na prekvapenie mnohých, speváčka Barbora Balúchová, sa začali diať zaujímavé veci. Kollár zobral deti, ktoré má s Andreou Heringhovou na prázdniny do Ameriky. O niečo neskôr za nimi priletela aj  bývala playmate. Zrejme chcela ukázať ostatným Kollárovým ženám, že ju zo „sedla“ len tak niekto nevyhodí. Dokonca sa často na sociálnej sieti vyjadrovala k aktuálnej situácii, ktorá v jej „rodine“ nastala.

Po prevalení sa informácie o jeho ďalšom dieťati, napísala Heringhová na Facebook veľavravný status: „Najlepšia pomsta je ísť šťastne ďalej, karma za vás všetko vybaví.” Vychutnala si dovolenku s „kamarátom" Borisom, z ktorej tiež nezabudla pridať pár záberov na sociálnu sieť.  

Pred pár dňami po návrate na Slovensko, opäť chcela dať svojim priateľom najavo, že ju len tak niečo nezlomí. Na sociálnu sieť totiž pridala selfie fotografiu v okuliaroch a nad ňu napísala: „Ženu sa dá zničiť, ale len dočasne. Skutočná žena sa pozbiera, naberie silu a vráti sa silnejšia. Krásny zvyšok dňa.“ Andrea sa tvári, že ju dovolenka posilnila a vrátila sa späť do reality vyrovnanejšia, no uvidíme dokedy.

Nie je však jediná Borisova žena, ktorá to má v posledných týždňoch ťažké. Aj budúca mamička Barbora Balúchová sa posťažovala fanúšikom na sociálnej sieti, že mala náročné chvíle. „Dnes ťažký, ale krásny deň za mnou. Priatelia, o chvíľu tu máme víkend a ja sa neskutočne teším. Konečne začínajú veci do seba zapadať. Všetko zlé, je na niečo dobré. Sladké sny,“ napísala blondínka veľavravný status v rovnaký deň na Facebook ako jej sokyňa Heringhová. Že by sa nemali komu dievčatá vyplakať, a tak sa posťažovali na internete? Alebo im iba obom chýba opora a objatie od Boris Kollára a takto mu to nenápadne naznačujú? A možno je to len pretvárka... To však vedia len ony samé.

Andrea Heringhová napísala takýto veľavravný status.
Zobraziť galériu (12)
Andrea Heringhová napísala takýto veľavravný status.

Barbora Balúchová tiež nemala ľahké dni.
Zobraziť galériu (12)
Barbora Balúchová tiež nemala ľahké dni.

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu