Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrozivé zranenie krásnej Slovenky: Skončila dochrámaná a so štichmi!

Barbora Bakošová Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ublížila si! V ostatných dňoch utrpela slovenská modelka Barbora Bakošová (20) nepríjemný pád. Pre chvíľku nepozornosti a zrejme aj neudržaniu rovnováhy, sa zosypala na zem, čo si vyžadovalo aj šitie. Pozrite, ako sa brunetka dochrámala!

Barbora Bakošová je známa tým, že rada púta pohľady prítomných všade tam, kde sa objaví. Vo vyzývavých outfitoch často dokazuje svoje kvality a svojimi ukážkovými krivkami priam hypnotizuje oči prítomných. V uplynulých dňoch však modelka vzbudila väčšiu pozornosť, ako mala pôvodne v pláne.

O rozruch sa tentoraz postaral brunetkin hrozivý zážitok. Barbora totiž v rámci filmovania projektu #nicniejenemozne navštevuje najkrajšie miesta po celom Slovensku a skúša tie najvychytanejšie atrakcie. No a práve na jednu z nich určite len tak ľahko nezabudne.

Keď si totiž vychutnávala ďalší z nevšedných kúskov, v istom momente zrejme neudržala balans a zosypala sa rovno na zem. Sexi Slovenka sa, žiaľ, nezaobišla bez zranenia, ktorého výsledkom sú štichy na nohách a množstvo odrenín. O tom, akú bolesť musela prežívať, svedčia aj fotografie s do krvi oškretými kolenami, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii.

Barbora Bakošová skončila s rozrazenými kolenami, ktoré si vyžiadali šitie.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová skončila s rozrazenými kolenami, ktoré si vyžiadali šitie.  (Zdroj: #nicniejenemozne)

Barbora Bakošová utrpela nepríjemný pád, pri ktorom sa nevyhla ani zraneniu.

 

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu