Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce správy o Martinke z Turca: Je mŕtva!

Martinka z Turca je mŕtva. Zobraziť galériu (4)
Martinka z Turca je mŕtva. (Zdroj: TV JOJ)

MARTIN - Sociálnu sieť včera večer obleteli šokujúce správy. Kontroverzná postavička televíznych reality šou Martina Chovancová († 34), známa ako Martinka z Turca, je mŕtva. Na Facebook to napísal jeden z ryšavkiných známych. Správu potvrdila už aj jej dcéra Barbora (16).

Martina Chovancová alias Martinka z Turca sa do pamäte Slovákov vryla pred šiestimi rokmi ako kontroverzná uchádzačka o srdce bojazlivého Mariána v reality šou Farmár hľadá ženu. Odvtedy sa na televízne obrazovky vrátila ešte niekoľkokrát. 

Aktuálne však o ryšavke s výrazným líčením kolujú šokujúce informácie. Jeden z jej známych totiž na sociálnej sieti napísal, že hviezda reality šou je mŕtva. „Veľmi smutný som... Martinka bola veselá a dobrosrdečná žena. Mal som ju rád a keď som videl, čo sa s ňou deje, chcel, som pomôcť. Predminulý týždeň sme jej do nemocnice niesli hygienické potreby. Žiaľ, už sa z toho nedostala. Verím, že je na lepšom mieste,“ napísal na Facebook kamarát Edo. 

Martinka bola známa tým, že si spolu s manželom rada vypila. No a práve to sa jej, zdá sa, stalo osudným. Podľa informácii jej známeho, totiž trojnásobnej mame zlyhala pečeň. Informáciu pre denník Nový čas potvrdila už aj jej dcéra Barbora: „Volal nám mamin manžel Martin, že mama zomrela.“ 

Správu o smrti kontroverznej Martinky z Turca napísal na sociálnej sieti jej známy.
Zobraziť galériu (4)
Správu o smrti kontroverznej Martinky z Turca napísal na sociálnej sieti jej známy.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Martinka z Turca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu