Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Provokácia sexi riaditeľky: To je odvaha, promenádovala sa v negližé!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je to dračica! Bývalá najkrajšia žena Slovenska a riaditeľka súťaže Miss Karolína Chomisteková (23) má šarmu a sexepílu doslova na rozdávanie. Svojich kvalít si je veľmi dobre vedomá aj ona sama a to dokazuje všade tam, kde sa objaví. Inak tomu nebolo ani v uplynulých dňoch, keď sa na očiach verejnosti ukázala v čertovsky zvodnom outfite.

Slovenská modelka Karolína Chomisteková si po ukončení projektu Miss Slovensko užíva relax a voľné chvíle, ktoré sa nedávno rozhodla spríjemniť si nákupmi v jednom z bratislavských obchodných centier. Brunetka však ani tentoraz neostala bez povšimnutia a zvedavé mužské oči lákala v poriadne vyzývavom outfite.

Bývalá misska si totiž vyrazila do spoločnosti v rafinovaných čiernych šatách, ktoré nápadne pripomínali dráždivé negližé, vhodnejšie skôr do postele. Rajcovný model síce doplnila dlhou vestičkou, no o kučeravé myšlienky pánov sa aj tak bezpochyby postarala viac než dosť.

Karolína Chomisteková provokovala prítomných vo vyzývavých šatách, ktoré skôr pripomínali rajcovné negližé.
Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková provokovala prítomných vo vyzývavých šatách, ktoré skôr pripomínali rajcovné negližé.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu