Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy markizák odrovnal hviezdneho Willa Smitha: Toto je úplné bláznovstvo!

Boris Pršo a Will Smith Zobraziť galériu (7)
Boris Pršo a Will Smith

LONDÝN - To sa len tak nevidí! Markizáckeho redaktora Borisa Prša (32) televízni diváci poznajú vďaka jeho reportážam so svetovými celebritami, za ktorými nemá problém vycestovať do sveta. Do jeho zbierky najnovšie pribudli ďalšie známe mená, s ktorými sa šikovný novinár pochválil na sociálnej sieti. Pred pár dňami vyspovedal hollywoodskeho herca Willa Smitha (47), ktorého odrovnal neskutočným bláznovstvom. Pozrite, na čo sa nechal nahovoriť!

Toto mu bude závidieť nejeden Slovák! Markizák Boris Pršo je známy tým, že spovedá  známe hviezdy, slovenské či tie svetové. Svojimi zaujímavými úlovkami sa častokrát pochváli aj na sociálnych sieťach. A nie je tomu inak ani tentokrát.

Najnovšie sa tomuto šikovnému slovenskému redaktorovi podarilo v Londýne stretnúť hercov z nového filmu Jednotka samovrahov (Suicide Squad). Okrem rozhovorov s Willom Smithom, s Margot Robbie či s Carou Delevingne sa nechal od nich nahovoriť na neuveriteľné bláznovstvo.

„Vraj na to nemám gule! Herci z filmu ‪Suicide Squad sa počas nakrúcania potetovali. Tak som povedal, že idem do toho. Zapojil sa Will Smith, Margot, Cara a povedali, že to určite neurobím a neprekreslím to doma na real tattoo. Hahahaha, vraj ak hej, som ten najväčší boss medzi novinármi. Hmmm. Tak čo myslite?“ napísal Pršo na svojom profile a pridal fotky s hercami, ktorí mu na ruku nakreslili srdiečko s názvom filmu.

Zaujímalo nás preto, či si toto celebritné veľdielo nechá naozaj permanentne vytetovať a bude ho mať tak do konca života. „Kto by nechcel tetovanie od Willa Smitha?“ odvetila známa tvár zo Záhorskej Bystrice. Z toho jasne vyplýva, že čoskoro bude mať Markizák novú ozdobu na svojom tele, ktorú si nechá zvečniť.

Okrem toho sme boli zvedaví aj na to, aké bolo stretnutie so svetovými hviezdami tohto filmu, či na to aký je Smith človek. „Stretnutie s celou osádkou filmu Suicide Squard bolo skvelé. Will bol neuveriteľný, lebo dokonca zasiahol, keď vypršal čas a povedal, nech kamery stále idú, lebo chce, aby som sa ešte pýtal. Spolu s partičkou hercov boli veľmi vtipní, spontánni a uvoľnení,“ netajil redaktor, ktorý nám opísal aj celý priebeh okolo bláznovstva s tetovaním.

„Celá historka s tetovaniami začala tým, že počas nakrúcania filmu sa herci navzájom tetovali. Margot Robbie pomaľovala väčšinu štábu, tak som ju poprosil, nech pokreslí aj mňa. Najprv to brala ako veľký fór, ale potom povedala, že ak si naozaj dám to srdiečko vytetovať, som frajer. A že toto bol jej najlepší rozhovor. S touto kresbou som šiel za Willom, lebo on ako jediný sa nedal potetovať počas filmu. Povedal som mu, že mu týmto zachraňujem reputáciu. Tak sa pridal a dosť sa na tom celom bavil. Cara Delevingne sa zase zamilovala do mojich obrázkov na ruke a fotila si ich,“ nadšene prezradil známy Markizák, ktorému môžu Slováci teraz závidieť nielen stretnutie so známymi hviezdami, ale aj tetovanie od Willa Smitha.  

 

Viac o téme: Will SmithBoris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu