Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozbláznení polonahí Švajdovci: Pozrite, čo vystrájali na verejnosti!

Zlatica Švajdová Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (7)
Zlatica Švajdová Puškárová a Patrik Švajda

CHORVÁTSKO - Takto ich nepoznáte! Markizácki moderátori a manželia Zlatica Puškárová (39) a Patrik Švajda (44) si počas tohto leta dopriali veľkú rodinnú dovolenku v obľúbenej destinácii Slovákov - v Chorvátsku. O tom, že si ju užívali každým dňom svedčia aj fotografie, ktoré blondínka zverejňuje na sociálnych sieťach. Pred niekoľkými hodinami pridala ďalší záber, na ktorom sú manželia iba v plavkách a rozbláznení ako tínedžeri.

Užívajú si! Obľúbená markizácka dvojica Zlatica Švajdová Puškárová a jej manžel Patrik Švajda sú divákmi vnímaní ako seriózny spravodajský pár. To, že si vedia vyhodiť z kopýtka, zabaviť sa a urobiť si srandu aj sami zo seba, vie o nich zrejme iba málokto. 

A tak mnohí fanúšikovia ostali v týchto dňoch určite milo prekvapení, keď blondínka pridala na sociálnu sieť dovolenkovú fotografiu, na ktorej sa manželia ukázali v úplne inom svetle, ako sme boli doteraz zvyknutí. Polonahí, odetí iba v plavkách, ukázali fanúšikom okrem vypracovaných postavičiek aj svoju „druhú tvár“.  

Švajdovci sa totiž odfotili poriadne rozbláznení skáčuc do mora. Táto bláznivá momentka ukázala, že manželia nie sú žiadni starí suchári a vedia sa spolu zabaviť ako takí tínedžeri. No takto ich diváci určite nepoznajú a pred kamerami televízie rozhodne len tak neuvidia.

Manželia Švajdovci na dovolenke vystrájali ako tínedžeri. Pozrite, takto ich určite nepoznáte!
Zobraziť galériu (7)
Manželia Švajdovci na dovolenke vystrájali ako tínedžeri. Pozrite, takto ich určite nepoznáte!

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu