Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Chrumkavý zadoček najkrajšej Slovenky: Odhalené polky a... Fúúú, pozrite na to telo!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Fajnovo šťavnatá! Niekdajšej víťazke súťaže krásy Magdaléne Šebestovej (33) príroda nadelila nielen peknú tváričku, ale aj závideniahodné telo. Svedčí o tom aj brunetkin najnovší záber, s ktorým sa nedávno pochválila na internete. V miniatúrnych bikinách však tentoraz odhalila nielen božské krivky, ale aj dokonale tvarovaný zadoček.

Najkrajšia Slovenka roku 2006 Magdaléna Šebestová je síce v prvom rade mamou na plný úväzok, no na strane druhej je rovnako šarmantná ako pred rokmi, keď zasadla na trón kráľovnej krásy. Brunetka totiž ešte stále disponuje krivkami zaoblenými na tých najsprávnejších miestach a pod šatami skrýva postavičku, ktorá je ideálom v očiach mnohých mužov.


Najkrajšej slovenskej mamičke sa do očí nepozriete: Fúúúha, to sú ale b(.)(.)mby!


O tom, že na jej tele nie je snáď ani jediná nedokonalosť, hovorí aj nespočetné množstvo fotografií, ktoré zdobia jej fanúšikovské základne na sociálnych sieťach. No a jedným pozoruhodným kúskom sa šťavnatá Slovenka pripomenula opäť, keď si pred objektívom zapózovala iba v úsporných dvojdielnych bikinách.

Kým si však kráska užívala hrejivé slnečné lúče, jej priaznivci sa mohli pokochať pohľadom na jej obdivuhodné rajcovné krivky. Rafinovaný strih a takzvané brazílske tango nohavičky zvýraznili nielen jej dokonale vypracované telo, ale aj pekne zaoblený zadoček, ktorý má doslova na zahryznutie.

Magdaléna Šebestová sa môže pýšiť dokonalou postavičkou. Na obdiv najnovšie vystavila svoj vypracovaný chrumkavý zadoček.
Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová sa môže pýšiť dokonalou postavičkou. Na obdiv najnovšie vystavila svoj vypracovaný chrumkavý zadoček.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu