Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kucherenko zmenila imidž: Preboha, Silvia, to si sa strihala sama?!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (7)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Kto ti to urobil?! Silvia Kucherenko (33) sa v posledných rokoch pýšila dlhou blond hrivou. Či išlo o jej prirodzené vlasy alebo si svoje kadere nechávala predlžovať, vie asi len ona sama. No aktuálne sa vylepšená kráska rozhodla o radikálnu zmenu imidžu - nechala sa ostrihať. Na sociálnej sieti sa pochválila hneď niekoľkými fotkami svojho nového účesu. Ale... Preboha, veď to vyzerá, akoby sa strihala sama!

Silvia Kucherenko si niekoľko rokov zakladala na svojich dlhých, priam snehobielych vlasoch. Pýšila sa nimi, kade chodila a na zmenu imidžu nepomyslela riadne dlho. Až doteraz – na sociálnej sieti Instagram sa totiž aktuálne pochválila novým účesom. 

Vlasy má o viditeľný kus kratšie a vyzerajú aj oveľa prirodzenejšie. Ale... Doslova to pôsobí tak, akoby sa modelka zavrela doma do kúpeľne a dlhé pramene si sama ostrihala. A veľkú námahu si s tým nedala. Veď takéto schody, ktoré aktuálne zdobia Silviinu hlavu, by nedokázal urobiť azda žiaden vyučený kaderník.

Ale ktovie, možno to bol zámer a na prvý pohľad odfláknutý strih je najnovším módnym trendom vo svete kaderníctva... Či?

Silvia Kucherenko sa na sociálnej sieti Instagram pochválila novým účesom. No ten vyzerá, akoby sa sama strihala.
Zobraziť galériu (7)
Silvia Kucherenko sa na sociálnej sieti Instagram pochválila novým účesom. No ten vyzerá, akoby sa sama strihala.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu