Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Heringhovej tajný plán: Odchod zo Slovenska?!

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová

BRATISLAVA/MIAMI - Bude sa sťahovať?! Andrea Heringhová (35) trávi posledné týždne v USA. Spolu so svojimi tromi deťmi a Borisom Kollárom (50) si užíva horúce slnko na Miami. No za veľkou mlákou sa brunetke zapáčilo zjavne až príliš... Svedčí o tom jej najnovší status na sociálnej sieti Facebook. Multioteckova mamička č. 5 totiž uvažuje nad tým, že by sa do Ameriky natrvalo presťahovala.

Okolo rodiny Borisa Kollára bolo v poslednom období celkom rušno. Na verejnosť sa totiž dostala informácia, že známy multiotecko čaká desiate dieťa so speváčkou Barborou Balúchovou... A v tom čase jeho zatiaľ posledná oficiálna partnerka Andrea Heringhová zverejňovala na Facebooku veľavravné statusy o pomste

Prekvapením preto bolo, keď sa už o pár dní neskôr prevalilo, že na výlete v Miami robí podnikateľovi spoločnosť práve pomstychtivá brunetka. Z Kollárovej novej avantúrky sa teda spamätala doslova super rýchlo a aktuálne sa na sociálnej sieti Facebook už pýši horúcimi fotkami z amerických pláží.

Život za veľkou mlákou sa jej však zjavne zapáčil – na webe sa totiž trojnásobná mamička podelila o tajný plán. Rozmýšľa, že by rodné Slovensko nadobro vymenila za slnečné USA. „Asi sa sem presťahujem, všade dobre a na Miami najlepšie,” napísala Heringhová k najnovšej fotke, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. 

Ktovie, čo hnedovlásku na zmene prostredia láka najviac. Žeby anonymita, ktorú po splodení dieťaťa so známym multioteckom na Slovensku stratila? Alebo fakt, že bude od Borisa a všetkých jeho mamičiek na tisíce kilometrov ďaleko? A možno sa jej len páči americký spôsob života. Snažili sme sa v tejto súvislosti osloviť aj samotnú Andreu, no doposiaľ na naše otázky neodpovedala. 

Andrea Heringhová na Facebooku špekuluje, že by sa presťahovala do USA.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová na Facebooku špekuluje, že by sa presťahovala do USA.  (Zdroj: Facebook A.H.)

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu