Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nielen Sajfa sa zabáva na Silvii Kucherenko: Toto je VIDEO ROKA!

Silvia Kucherenko a Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko a Matej Sajfa Cifra

BRATISLAVA - Na špecifický zmysel pre humor rádiového spíkra Mateja Sajfu Cifru (37) si Slovensko už zvyklo. Jeho ostrovtip na vlastnej koži niekoľkokrát okúsila aj modelka Silvia Kucherenko (33). A po menšej prestávke moderátor opäť skloňuje jej meno. Najnovšie sa zabáva na jej príspevku, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Vraj nepodstúpila žiadne plastiky... Pozrite, toto je video roka! A už si z neho všetci robia srandu.

Matej Sajfa Cifra nemá problém si z kohokoľvek urobiť srandu bez ohľadu na následky. Veď mnohí majú ešte v čerstvej pamäti incident so Zdenou Studenkovou, jeho bláznivé pirátske vysielanie, kvôli ktorému takmer prišiel o flek v rádiu, či vtípky, ktoré si robí zo samotného veľkého šéfa Borisa Kollára.

Jeho ostrý jazyk na vlastnej koži okúsila aj modelka s najväčšími perami v šoubiznise Silvia Kucherenko. Už v minulosti moderátor rád skloňoval jej meno... A neprestáva s tým ani po rokoch. Najnovšie sa Sajfa zabáva na jej čerstvom príspevku na sociálnej sieti Instagram.

Na web totiž blondínka zavesila video, v ktorom zdôrazňuje, že nepodstúpila žiadne plastické vylepšenia. „Ahojte, reagujem na to, že som za polroka podstúpila neviem koľko plastických operácií, že ma ľudia nespoznávajú. Nie je to pravda, nepodstúpila som žiadne plastické operácie, žiadne vylepšenia,“ povedala Kucherenko. 

No a toto tvrdenie vtipálkovi stačilo k tomu, aby mal o zábavu postarané. Nahrávku zverejnil na svojom Facebooku a označil ju za video roka. „Ja si to musím púšťať stále dokola, najmä tú 13. sekundu. Wau,“ napísal Cifra k príspevku. Pritom práve v spomínanom čase blondínka prízvukuje, že žiadne plastické operácie nepodstúpila. Pozrite si video a ďalšie príspevky reagujúce na Silviu!  

Video: Silvia Kucherenko o plastických operáciách.

Kucherenko o plastikach

VIDEO: Moderátorka Dominika Dadíková sa na Silviu sama zahrala

Dadikova napodobnuje Kucherenko

Do Silvie Kucherenko sa oprela aj ďalšia zábavná stánka na Facebooku.
Zobraziť galériu (6)
Do Silvie Kucherenko sa oprela aj ďalšia zábavná stánka na Facebooku.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraSilvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu