Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka z markizáckej šou odhalila macaté telo: Odvážna FOTO len v spodnej bielizni!

Leona Šenková Zobraziť galériu (4)
Leona Šenková (Zdroj: Facebook L.Š.)

PRAHA - Na svoje obliny je pyšná! O exsuperstaristke Leone Šenkovej (23) sme nedávno písali, že čo-to zo svojich kyprých tvarov schudla a prihlásila sa do súťaze Miss Prima krivky. Aktuálne už bojuje o titul kráľovnej vo finálovej zostave. A zdá sa, že postup do výberu naj baculiek dodal tmavovláske patričnú dávku sebavedomia. Veď najnovšie na web zavesila fotku, na ktorej svoje macaté telo vystavuje v plnej kráse len v spodnej bielizni. Pozrite!

Leona Šenková sa do povedomia verejnosti dostala nielen svojím speváckym talentom v markizáckej šou SuperStar, ale aj oblejšími krivkami. No ako sme vás pre pár mesiacmi informovali, v poslednom období sa tmavovláske podarilo čo-to schudnúť a prihlásila sa do súťaže Miss Prima krivky. 


Macatá speváčka zo SuperStar: Schudla a prihlásila sa do súťaže krásy! 


Už ani predtým vypiercingovaná kráska nepatrila k ženám, ktoré by sa za svoje telo hanbili, no po postupe do finálovej zostavy akoby nabrala ešte viac odvahy. Pred pár dňami totiž na Facebook zavesila fotku, kde svoje kypré telo ukázala len v spodnej bielizni – a to doslova v plnej kráse. 

„Bez retuše a úprav! Som, aká som, syna mám zdravého, kto nechce, nech sa nepozerá... Som to ja! Pre niekoho slon, pre niekoho sexi. Každý má to svoje,“​ napísala k fotke mamička dvojročného chlapca. Tá si za príspevok vyslúžila od priateľov a fanúšikov obrovský obdiv. 

Leona Šenková sa za svoje oblé krivky nehanbí.
Zobraziť galériu (4)
Leona Šenková sa za svoje oblé krivky nehanbí.  (Zdroj: Facebook L.Š.)

Viac o téme: Leona Šenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu