Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kollár kope do svojich žien: Heringhová si to poriadne zlizla!

Boris Kollár a Andrea Heringhová Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár a Andrea Heringhová (Zdroj: Jan Zemiar)

MIAMI - Nevie, čo chce?! Boris Kollár (50) mal už naozaj dosť partneriek a mnohé z tých verejne známych boli poznačené návštevami na klinike krásy. Zdalo by sa teda, že boháčovi sa takéto typy žien páčia. No on prekvapivo nemá problém kopnúť si do žien, ktoré majú napríklad zväčšené pery. Urobil tak minulý rok a teraz opäť - navyše znovu počas dovolenky s Andreou Heringhovou (35). Tá si vyslúžila výsmech aj od komentujúcich na podnikateľovom profile.

Odhadnúť, aký typ žien sa páči Borisovi Kollárovi, je naozaj ťažké. V jeho háreme sú blondínky aj brunety, zvyčajne ale od dosť mladšie. A niektoré majú spoločné aj to, že navštívili kliniku krásy – nechali si zväčšiť prsia či pery. 

Zákroky na ústach boli viditeľné hlavne na Barbare Bátorovej či Andrei Heringhovej. A napriek tomu, že je dvojnásobná mamička momentálne s boháčom na dovolenke, ten zdieľal na svojom profile obrázok namierený proti ženám s nafúknutými perami. 

Vtip sa dočkal mnohých komentárov a viacerí užívatelia dali najavo, že prirovnávať vylepšené pery ku kačičkám je od Kollára trochu čudné. „Boris, nič v zlom, ale od teba to sedí,” napísal istý Martin. A dostal nečakanú odpoveď. „Ja si ich tiež občas pomýlim,” odpísal multiotecko. 

Zaujímavé je, že srandu si z vylepšených pier už robil aj minulý rok, a to tiež presne v čase, keď mu spoločnosť robila Heringhová. Tú si jeho fanúšikovia automaticky priradili aj k tomu aktuálnemu statusu: 

Kollár kope do svojich
Zobraziť galériu (6)

Kollár kope do svojich
Zobraziť galériu (6)


Kollár zobral Heringhovú do exotiky: A totálne ju ponížil... Je to kačica!


Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu