Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stelesnenie sexepílu: Jojkárska dračica vyvalila mega b(.)(.)mby!

Nela Slováková Zobraziť galériu (4)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRATISLAVA - Odhalila svoje zbrane! Víťazka reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (26) patrí k ženám, ktoré rady provokujú opačné pohlavie. Dôkazom je aj záber, ktorým sa nedávno pochválila na internete. Tentoraz však zaujala nielen svojou vypracovanou postavičkou, ale aj poriadne dráždivým dekoltom.

Nelu Slovákovú môžeme pokojne zaradiť k najväčším sexbombám česko-slovenského šoubiznisu. Veď tento fakt sexica sama rada potvrdzuje na každom kroku. Výnimku netvoria ani jej profily na sociálnych sieťach, na ktorých deň čo deň zverejňuje momentky zo súkromného života.


Pikantné foto jojkárskej sexbomby: Ukázala holé prsia a gaťky na pol žrde!


Nedávno sa ale priaznivcom pochválila poriadne rajcovným kúskom, ktorý zaiste rozbehol mužskú fantáziu na plné obrátky. Na sebe mala totiž oblečený poriadne rafinovaný model. Ten ale zvýraznil nielen dobre tvarovanú figúru známej cicušky, ale aj jej napumpované vnady.

V tesnom čipkovanom tope sa tak dráždivo vyprsila, že jej prednosti v ňom boli úplne napratané a postláčané. Z provokatívneho kúsku jej šťavnaté bomby takmer vypadli a blondínka tak mala dekolt opäť raz doslova na prasknutie. Hotová dračica, pozrite!

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu