Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stelesnený sexepíl: Exfarmárka Hrmová s plavkami prekliato nízko!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová (Zdroj: Instagram J.H.)

BRATISLAVA - Chýbali len milimetre! Jana Hrmová (21) je známa tým, že svoje krivky typu „krv a mlieko" rada vystavuje na obdiv. Naposledy sa však cvakla v miniatúrnych dvojdielnych bikinách, ktoré akosi nedokázali zakryť všetko na jej tele. Spodný diel plaviek jej totiž skĺzol tak nízko, že takmer ukázala aj to, čo nechcela.

Janu Hrmovú možno bez pochýb označiť za jednu z najsexi žien slovenského šoubiznisu. Dôkazom je aj množstvo zvodných fotiek, ktoré exfarmárka zverejňuje na sociálnych sieťach. Pastvou pre mužské oči je aj záber, ktorým sa fanúšikom opäť raz pripomenula v jednej z tých šťavnatejších pozícii.

To, že brunetka obľubuje minimum oblečenia, je už všetkým známe, preto pózovanie v dvojdielnych bikinách by pre ňu nebolo nič nezvyčajné. Mužskú fantáziu ale zamestnala aj tak viac ako dosť. Okrem objemných predností v úspornom kúsku totiž ukázala aj niečo celkom iné.

Jej spodný diel plaviek bol tentoraz stiahnutý až na úroveň tej najintímnejšej zóny. Minimalistické nohavičky tak zakryli len to najnutnejšie a to samozrejme neuniklo ani jej skalným priaznivcom. „A tam dole čo? Janka, nie je to moc odhalené?“ vyjadril sa k pikantnému detailu jeden z jej fanúšikov. Stačil tak jediný nekontrolovaný pohyb a úsporný kus látky by odhalil aj to, čo má radšej ostať zahalené. Hm, niet ani divu, že Jana podobnými zábermi dvíha mužom tep na maximum...

Jana Hrmová provokovala v miniatúrnych bikinách nielen napumpovanými prednosťami, ale aj poodhaleným rozkrokom.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová provokovala v miniatúrnych bikinách nielen napumpovanými prednosťami, ale aj poodhaleným rozkrokom.  (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu