Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečku Pauhofovú odrovnal kolega: Vraj páchne... Všetci vybuchli od smiechu!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (7)
Táňa Pauhofová (Zdroj: Jozef Kadela)

BRATISLAVA – Po dvoch rokoch etapového natáčania prednedávnom padla posledná klapka očakávanej filmovej snímky VŠETKO alebo NIČ. Hlavnú úlohu si v nej zahrala obľúbená Táňa Pauhofová, ktorá vo filme účinkuje s dvomi neuveriteľne sexi vyzerajúcimi poľskými hercami - Michalom Zebrowskim a Pawlom Delagom. Čo zažila herečka na pľaci? A aké vtipné situácie sa na natáčaní stali? Tak to musíte počuť!

Filmová novinka VŠETKO alebo NIČ príde do našich kín na jeseň tohto roka. Pred pár dňami jej tvorcovia  v rámci medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest v Košiciach predstavili ukážku z  tohto filmu a už podľa videných záberov môžeme konštatovať, že sa máme na čo tešiť. Pri tejto príležitosti sme vyspovedali režisérku tejto očakávanej filmovej udalosti roka - Martu Ferencovú. Čo prezradila na Táňu Pauhofovú? Tak to sa pobavíte!

„Vo filme sa hovorilo trojjazyčne - slovensky, poľsky a česky. Herci boli skvelí a  na svoje postavy sa tak emočne napojili, že jazyk potom akoby ani nevnímali. Lebo napriek tomu, že poľština je slovanský jazyk, nie sme na ňu až tak zvyknutí a samozrejme nastali rôzne milé situácie. Napríklad Michal mal povedať Táni ako krásne vonia a ona mu odpovedá - nevyspím sa s tebou. V realite to bolo nasledovne: Michal hovorí - krásne páchneš (po poľsky voniaš) nuž a v tej chvíli sme sa šli všetci popukať od smiechu. Nakoniec si Táňa s Michalom na začiatku každej skúšky presne hovorili, čo idú povedať. Keďže sú to talentovaní herci, tak si fixovali pocit, ktorý mal z tej - ktorej scény byť a cez tú dvojjazyčnosť sa preniesli celkom v pohode. Krásne spolu fungovali, preto dúfam, že diváci budú ich filmovému vzťahu veriť," prezradila uznávaná režisérka, ktorá má na konte niekoľko úspešných seriálov.

Romantická komédia, na ktorej sa producentsky podieľali Peter Núňez a Igor Konyukov, je nakrútená podľa knižného bestselleru Všetko alebo nič. Doteraz sa predalo 160 000 kusov tohto románu, čo je megavysoké číslo na slovenský knižný trh. Tvorcovia filmu tak právom očakávajú, že film uvidí viac ako pol milióna divákov na Slovensku, Čechách a Poľsku. Navyše najlepšiu priateľku filmovej Lindy (Táňa Pauhofová) hrá známa a veľmi obľúbená česká herečka Klára Issová.

Hlavnými postavami knihy sú priateľky Linda a Vanda, ktoré spolu vlastnia malé kníhkupectvo. Ich pokojne plynúci život naruší Jakub, ktorý vnesie do Lindiných dní plno vášne, prísľubov a nový vzťah. Všetko sa však nakoniec trošku zamotáva. Je to príbeh o priateľstve, ktoré by chcel mať každý z nás, príbeh o vášni, ktorá nie je zlučiteľná so všedným životom, o láske, ktorú každý z nás hľadá, len iným, svojským spôsobom.

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu