Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čerstvá mamina Pocisková s malým Hektorom: Prísne strážený... Nedala ho ani JEMU!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (8)
Nela Pocisková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Mama na plný úväzok! Už sú to tri týždne, čo Nela Pocisková (25) porodila v bratislavskej súkromnej nemocnici syna Hektora. Keď zo zariadenia odchádzala, nesenie bábätka prenechala šťastnému oteckovi Filipovi Tůmovi (37). Zato teraz svoj poklad stráži ako oko v hlave. Podarilo sa nám zachytiť ju, ako sa chystá preč so svojimi rodičmi, no hoci jej otec Milan chcel s malým pomôcť, ona ho nedala z rúk.

Herečka Nela Pocisková má vo svojom živote minimálne troch milovaných mužov – otca Milana, partnera Filipa Tůmu a syna Hektora. Už tri týždne je totiž hrdou mamou. 

A o svoje bábätko sa zrejme najradšej stará vlastnými silami, neustále na neho dohliada a stráži ho. V utorok sa nám totiž podarilo zachytiť Nelu pred domom, kde býva s Filipom. Spoločnosť jej robili rodičia, ktorí si ju aj vnúčika odvážali vo svojom aute. 

Čerstvá mamička priniesla Hektora v autosedačke a jej otec sa jej snažil pomôcť. Dokonca už takzvané vajíčko začal brať do svojich rúk, no Nela mu ho nezverila. Svoj poklad radšej naložila do vozidla sama. Potom si k nemu prisadla a nechala sa odviezť. 

 

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu