Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda českého internetu prekvapuje: Má syna a pomenoval ho... Fúha, to je ďalšia sranda?!

Erik Meldik z Viral Brothers sa pred mesiacom stal otcom. Zobraziť galériu (10)
Erik Meldik z Viral Brothers sa pred mesiacom stal otcom. (Zdroj: Instagram E.M.)

PRAHA - Erik Meldik (30) je medzi českými a slovenskými užívateľmi internetu dobre známy. Do povedomia verejnosti sa dostal približne pred tromi rokmi, keď spolu s Čeňkom Stýblom (33) vytvoril duo Viral Brothers a spoločne začali natáčať vtipné videá. Pred mesiacom sa z mladého youtubera stal otec - narodil sa mu syn. A chlapček dostal teda poriadne netradičné meno.

Erik Meldik spolu s Čeňkom Stýblom z dua Viral Brothers hviezdi na internete už dlhé roky. Najprv začali natáčať videá s názvom Debilní kecy, neskôr si začali robiť srandu jeden z druhého a nakoniec do toho zamotali aj svoje priateľky. Práve pri vzniku jedného z „prankových“ videí, sa mladší z dvojice dozvedel, že je jeho polovička tehotná. 

A pred mesiacom sa z neho stal už aj otec. Narodil sa mu synček, ktorému spolu s partnerkou Dominikou dali poriadne netradičné meno. Vzhľadom na hlavnú náplň jeho práce to najprv vyzeralo, že ide len o ďalší z jeho žartíkov.

Meldikov prvorodený syn totiž dostal meno Anakin. Pomenoval ho teda po postave z filmov Star Wars – po tej, z ktorej sa stal obávaný zloduch Darth Vader. Český vtipkár sa netají tým, že je veľkým fanúšikom tejto kultovej série. No len či bude mať pre svoje meno pochopenie malý Anakin, ktorého budú všetci pravdepodobne volať úplne inak. 

Video: Pozrite si, ako netradične oznámila priateľka Erikovi Meldikovi, že je tehotná.

 

 

Viac o téme: Viral Brothers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu