Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova čokoládka provokovala v spoločnosti: Takto vetrala prsia!

Paula Simoes Zobraziť galériu (24)
Paula Simoes

BRATISLAVA – Bolo sa veru na čo pozerať! Tanečník Fredy Ayisi v týchto dňoch oslavuje okrúhle jubileum 50 rokov, a umelci, ktorých počas svojho života inšpiroval, sa rozhodli mu pripraviť ako darček šouprogram, v ktorom vystupovali. Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani ďalšie známe tváre šoubiznisu, ktoré mu v piatok podvečer prišli zagratulovať. Medzi nimi sme objavili aj jednu z Kollárových mamičiek Paulu M. Simoes (34), ktorá prišla v poriadne zaujímavom outfite.

Predviedli sa! V piatok podvečer sa v istom bratislavskom podniku konala akcia s názvom Pocta Fredymu pri príležitosti oslavy 50-tky tanečníka Fredyho Ayisiho. Jeho dcéra Vierka spolu s tanečníkom Tonym Moisésom sa mu rozhodli zorganizovať ako prekvapenie šouprogram s rôznymi umelcami, s ktorými vo svojom živote oslávenec spolupracoval. A bolo ich veru dosť.

Medzi účinkujúcimi nechýbali napríklad aj raperi Rytmus či Majk Spirit, tanečníci Jaro Bekr so skupinou, Jonny Mečoch, Melánia Kasenčáková s dievčenskou skupinou, zatancovala mu aj Iveta Tkáčová či jeho dcéra Vierka Ayisi a mnohí ďalší.

Medzi pozvanými hosťami sa objavili aj ďalšie známe tváre ako fitneska Zora Czoborová, český herec a spevák Sagvan Tofi,  herec a spevák Ibrahim Maiga, speváčka Anita Soul či mamička Kollárovho posledného potomka Paula Simoes, ktorá zaujala prítomných nielen svojou rozžiarenou tvárou a krásnym úsmevom, ale aj zaujímavým a sexi outfitom. K dlhej sukni s africkým motívom zvolila totiž provokatívny priesvitný vrch, pod ktorým nemala podprsenku  a odhalila tak svoje bujné poprsie. Treba priznať, že jej to v ten večer veľmi pristalo. Veď posúďte sami.

Kollárova Paula provokovala sexi priesvitným topom, pod ktorým nemala podprsenku.
Zobraziť galériu (24)
Kollárova Paula provokovala sexi priesvitným topom, pod ktorým nemala podprsenku.

Viac o téme: Fredy AyisiPaula Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu