Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kmotríková rok po osudnom kolapse: Neuveríte, ale z choroby si robí srandu!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Koncom minulého týždňa uplynul presne rok od osudného kolapsu Adriany Kmotríkovej (45) v jojkárskych Novinách. Pred kamerami prišlo blondínke tak nevoľno, že ledva dočítala správu. Napokon sa z vysielania na niekoľko minút aj úplne vytratila. To boli prvé príznaky hrozivej diagnózy - nádoru na mozgu. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú moderátorku, nech nám prezradí, ako si na tieto chvíle s odstupom času spomína. No svojimi slovami nás prekvapila - dnes si už zo všetkého vraj robí srandu.

Koncom júna minulého roka Adriana Kmotríková vystrašila Slovensko kolapsom v priamom prenose jojkárskych Novín. Počas čítania správ jej prišlo viditeľne nevoľno, pôsobila, akoby mala čoskoro odpadnúť. Na chvíľu sa z vysielania dokonca aj vytratila. 


Šok pre divákov: Kmotríkovej kolaps v priamom prenose!


A potom prišla obrovská rana. Vyšetrenia, ktoré moderátorka následne podstúpila, totiž odhalili zákernú diagnózu – nádor na mozgu. Plavovláska preto musela rýchlo podstúpiť náročnú operáciu mozgu. 


Kmotríkovej vážna diagnóza: Nádor na mozgu!


Od nepríjemného momentu pred televíznymi kamerami uplynul minulý týždeň presne rok. Kmotríkovú sme preto oslovili, nech nám prezradí, čo v tom momente prežívala. Na bolestivé chvíle sa však zjavne snaží zabudnúť. „Och, ja by som sa už nerada vracala k tejto téme. Nerada na to spomínam,“ povedala nám Adriana. 

Zároveň však priznala, že s kolegom, ktorý ju pred rokom na osudné vyšetrenia dotlačil, sa už na všetkom nepríjemnom snaží zabaviť. „My si už robíme z toho srandu s Jánom Mečiarom, lebo keď som mu vyčítala, že si ma nevšíma, ako vyzerám a tak, tak mi povedal, že veď si ma všíma, že stále na mňa pozerá. A ja mu hovorím, že: ,No určite, len vtedy si sa na mňa pozeral, keď som mala tie záchvaty, lebo vtedy si sa bál.' Ale teraz už je v pohode, lebo aj ja som už v pohode, tak si ma nevšíma,“ prezradila nám so smiechom jojkárka.

„Ale to sú len také kolegiálne prekáračky. Teraz si už z toho robíme srandu... Ale tak vtedy to nebola až taká sranda,“ priznala Kmotríková. My moderátorke prajeme veľa zdravia, nech v budúcnosti už nemusí čeliť žiadnym takýmto nepríjemnostiam! 

Adriana Kmotrikova noviny

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu