Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Exfarmárka Božena ukázala postavu: Súperky jej poriadne naložili!

Božena Candráková Zobraziť galériu (4)
Božena Candráková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nepríjemné! Bývalá účastníčka reality šou Farma Božena Candráková (37) aktuálne hviezdi na obrazovkách televízie Joj. Spolu s ďalšími tromi blondínkami totiž účinkuje v šou Nákupné maniačky. No keby Záhoráčka vedela, čo ju v projekte čaká, zrejme by do toho znovu nešla. Kvôli zadanej téme sa totiž musela vyzliecť do plaviek... A súperky jej poriadne naložili!

V jojkárskej relácii Nákupné maniačky sa aktuálne zišla trojica dievčat, ktoré v minulosti hviezdili v reality šou. Stredajší deň patril Božene Candrákovej z markizáckej Farmy. No tá keby vopred vedela, čo ju pred kamerami čaká, asi by si dvakrát rozmyslela, či do toho ísť.

Podmienkou témy, ktorú dievčatám pridelil stylista, boli totiž plavky. A práve kvôli nim sa blondínka stala terčom nie práve príjemných poznámok od súperiek... Skrátka, poriadne jej naložili. Viackrát totiž narážali na to, že Záhoráčka nemá zrovna najideálnejšie krivky. 

„Tieto roztrhané rifle sú super, ja by som síce potrebovala tak o 4 čísla menšie, ale fajn,“ zahlásila Nela Slováková z Hotelu Paradise pri prehliadaní Božkinho šatníka, na čo Monika Haklová z Farmy pridala: „Tak, hovorila, že pribrala teraz cez zimu.“ A potom to všetko ešte vyšperkovala. „Ona podľa mňa teraz ako nakupuje a zbadá sa v tom zrkadle a tie kabínky, to svetlo ti ide zhora... Úplná depka ju chytí, uvidíte. Viete, ešte tie kilá navyše...“ nedávala si servítku pred ústa exfarmárka. 

Tvrdé slová na adresu kamarátky však nakoniec zahovorila. Vraj podobné pocity má v skúšobných priestoroch aj ona. „Ako mňa osobne chytajú v tých kabínkach nervy vždy, keď tam idem,“ prízvukovala. Toho sa chytila aj mladá Češka. „To je pravda, tam je katastrofálne svetlo. To sa vždy pozerám, že ty vole, takto vážne vyzerám? To nemôžem ísť ani na kúpalisko. A potom prídem domov a hovorím si, hmm, dobré. To sa tak poťapkávam. A potom si niečo skúšam v kabínke a to si hovorím ku*vafix,“ dopĺňali sa dievčatá. No ktovie, či už pred týmito priznaniami naozaj nechytila Božku pri pozeraní menšia depka... Nám sa však zdá jej postava celkom v poriadku. Čo poviete? 

Exfarmárka Božena Candráková sa v šou Nákupné maniačky ukázala v plavkách. Súperky jej v tejto súvislosti poriadne naložili.
Zobraziť galériu (4)
Exfarmárka Božena Candráková sa v šou Nákupné maniačky ukázala v plavkách. Súperky jej v tejto súvislosti poriadne naložili.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu