Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víťaz markizáckej Farmy: Mrva už pomíňal peniaze!

Tomáš Mrva Zobraziť galériu (6)
Tomáš Mrva

TRNAVA - Splnil si sen! Tomáš Mrva (29) sa v piatok trinásteho mája stal víťazom špeciálnej série Farmy. A hoci zvyčajne nejaký čas trvá, kým sa peniaze dostanú na účet výhercu, zdá sa, že Trnavčan ich dostal pomerne rýchlo. A dokonca ich už aj stihol minúť. Ako totiž prezradil jeho kolega Reza Givili (32), futbalista už rozbieha biznis s vlastnou pizzeriou.

Tomáš Mrva sa stal víťazom Farmy aj vďaka obrovskej podpore divákov. Jeden zo získaných bodov vo finále bol totiž za esemesky, ktoré futbalistovi a jeho súperke Lucii Mokráňovej ľudia posielali. Z celkového počtu 59 000 získala blondínka len niečo vyše 8000 a zvyšok putoval na Trnavčanove konto. 


Víťazom Farmy Tomáš Mrva: Finále plné vulgarizmov a... Fúha, toto tu ešte nebolo!


Fanúšikovia mu výhru priali a dúfali, že si tým pomôže k svojej vysnívanej pizzerii. A naozaj sa tak stalo. Prezradil to jeho kolega a kamarát Reza Givili. „Tomáš splnil sen, už má pizzeria. Nech sa mu darí,” napísal svojím typickým štýlom na sociálnu sieť. 

Veľa ľudí si hneď začalo pýtať adresu, aby po otvorení mohli prísť ochutnať Tomášovu pizzu. Prevádzka by sa podľa Rezu mala spustiť „okolo augusta”. 

Tomáš Mrva už má vlastnú pizzeriu a čoskoro ju plánuje aj otvoriť.
Zobraziť galériu (6)
Tomáš Mrva už má vlastnú pizzeriu a čoskoro ju plánuje aj otvoriť.

Viac o téme: Tomáš Mrva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu