Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto dráždi Emma Drobná: Na verejnosti vytŕčala nohavičky!

Emma Drobná Zobraziť galériu (5)
Emma Drobná (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ukázala viac, ako chcela! Talent speváčky Emmy Drobnej (22) obdivujú tisíce fanúšikov nielen na Slovensku, ale aj za hranicami. Pozornosť prítomných si však tentoraz vyslúžila niečím úplne iným. Nahodená v obtiahnutej minisukni sa počas vystúpenia postarala o menšie pikantné odhalenie.

V bratislavskom Horskom parku sa počas uplynulého víkendu uskutočnila akcia na podporu útulkov a opustených zvierat. Na adopčnom dni sa ukázali aj známe tváre slovenského šoubiznisu, medzi ktorými nechýbala ani víťazka Česko Slovenskej SuperStar Emma Drobná. Speváčka však prítomných tentoraz zaujala aj niečím iným ako len svojím spevom.

Na pódiu sa totiž predstavila v outfite, ktorý sa ukázal ako nie tá najlepšia voľba. Ryšavka si na túto príležitosť obliekla priliehavú rifľovú minisukňu, ktorú zdobili zapínacie gombíky. Tie ju však v istých momentoch doslova zradili a menšie spoločenské faux pas bolo na svete. Spod krátkej sukne totiž speváčke vykukol čipkovaný kúsok bielizne. Prezradila tak, aké nohavičky preferuje. 

Emma Drobná nechtiac odhalila svoju bielizeň.
Zobraziť galériu (5)
Emma Drobná nechtiac odhalila svoju bielizeň.

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu