Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Podvádzaná Patrasová má nového chlapa: Neuveríte, čakal na ňu 18 rokov!

Dagmar Patrasová Zobraziť galériu (4)
Dagmar Patrasová

PRAHA - Má nového! Dagmar Patrasová (60) je v poslednom čase často medializovaná. Za všetko môže nevera jej manžela Felixa Slováčka (73). Najnovšie ale životní partneri vydali vyhlásenie, že rozvádzať sa napriek všetkému nebudú. A to brunetka navyše ešte prezradila, že je zamilovaná. Vzťah si buduje s Talianom, s ktorým sa zoznámila už pred 18 rokmi, keď boli obaja zadaní. No akonáhle sa Vito dozvedel o hudobníkových záletoch, svoju tajnú lásku hneď kontaktoval.

Dagmar Patrasová sa už záletmi svojho manžela netrápi. Hoci sa Felix Slováček naďalej stretáva s oveľa mladšou Luciou Gelemovou, rozvod nebude. „Prvotné úvahy o formálnom ukončení nášho manželstva sme zhodne odmietli, ale vzhľadom k nášmu obojstranne rešpektovanému dlhoročnému vzťahu sme pripustili možnosť určitej formy tolerancie k svojím osobným životom, záujmom a výberu osôb, s ktorými sa hodláme naďalej stretávať,” uviedli manželia v aktuálnom vyhlásení, ktoré poskytli českému Blesku. 

Dáda teda bude tolerovať Luciu a Felix bude musieť prehryznúť nového muža po boku svojej manželky. „Som čerstvo zamilovaná, ale viac o tom hovoriť nechcem,” priznala pre Blesk pre ženy, že aj ona už prežíva šťastné obdobie. 

Jej vyvoleným sa stal Talian, s ktorým ju už pred časom prichytili českí novinári. Nejde však o žiadnu úplne novú známosť. Brunetka sa s Vitom stretla už pred 18 rokmi. Dokonca s ním zapózovala na spomienkovú snímku, pričom on držal na rukách jej dcérku. Ako pre Blesk priznala, páčil sa jej, no ani jeden z nich nebol voľný. „Spoločnú fotku som si schovala a občas, ako šli roky, som sa na ňu dívala a spomínala,” prezradila Patrasová. 

A Vito evidentne spomínal tiež. A keď sa dozvedel, ako Felix manželku trápi záletmi, hneď Dádu kontaktoval. Keďže je už voľný, nič mu nestálo v ceste. Po 18 rokoch tak začali konečne budovať svoj vzťah. 

 

Viac o téme: Dagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu