Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

POTVRDENÉ! Bohatý Rehák po uši v problémoch: Zobrali ho kukláči!

Martin Rehák a jeho partnerka Petra Ficová Zobraziť galériu (6)
Martin Rehák a jeho partnerka Petra Ficová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Zavaril si! V týchto dňoch prebiehajú na západnom Slovensku obrovské policajné razie. Podľa našich informácií kukláči nabehli do viacerých bytových a nebytových priestorov a zadržali niekoľko desiatok podozrivých. Medzi nimi je aj syn známeho veľkopodnikateľa Ladislava Reháka (63), právnik Martin Rehák (36), ktorý žije so známou celebritnou fotografkou Petrou Ficovou (31). Čo na to jeho príbuzní?

Národná kriminálna agentúra v týchto dňoch realizovala veľkú policajnú akciu, pri ktorej kukláči zasahovali na viacerých miestach. „Môžeme  potvrdiť, že na území západného Slovenska vykonáva Národná kriminálna agentúra rozsiahlejšiu realizáciu, no vzhľadom na vykonávané procesné úkony viac informácií nie je možné poskytnúť,” povedal hovorca policajného prezídia Michal Slivka 

Podľa našich informácií bolo zadržaných niekoľko desiatok podozrivých, obvinení boli aj členovia zločineckej skupiny piťovcov a okrem nich aj syn známeho slovenského podnikateľa Ladislava Reháka Martin. 

Ten sa živí ako právnik a pôsobí v renomovanej advokátskej kancelárii. Martin sa pomerne často objavoval aj na rôznych spoločenských podujatiach. Tvorí totiž pár s celebritnou fotografkou Petrou Ficovou. Preto sme oslovili aj sympatickú blondínku s tým, či sa nám k tejto chúlostivej situácii môže vyjadriť. Na telefonát ani sms správu však doteraz nereagovala.

Keďže Martin je aj synom bohatých a vplyvných podnikateľov, Márie a Ladislava Rehákovcov, dali sme priestor na vyjadrenie aj jeho známej mame. „Ale ja sa k tomu nebudem vyjadrovať, ďakujem,“ odvetila pani Reháková, ktorá túto informáciu nijako nepoprela. Tú, ako sa zdá, okrem príprav na blížiace sa Bratislavské módne dni, teraz  trápia aj úplne iné starosti. Nechajme sa prekvapiť, ako sa celá táto kauza nakoniec skončí a ako dlho Rehák v cele predbežného zadržania pobudne.

AKTUALIZÁCIA: Rodinný právnik Rehákovcov pre Topky.sk potvrdil, že Martin bol v utorok zadržaný políciou. 

Viac o téme: Petra FicováMartin Rehák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu