Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Česko v šoku! Samovražda fotografa celebrít: Mrazivé správy a potom SMRŤ

Jiří Blahoslav Bláha Zobraziť galériu (4)
Jiří Blahoslav Bláha (Zdroj: Facebook J.B.B.)

TANZÁNIA - Za všetkým hľadaj...! Jiří Blahoslav Bláha (†55) si dobrovoľne siahol na život. Fotograf celebrít a dobrodruh sa obesil v exotickej Tanzánii, kde si paradoxne plnil svoj najväčší sen. Podľa niektorých informácii sa rozhodol opustiť tento svet pre nešťastnú lásku.

Českom otriasla tragická správa! Jiří Blahoslav Bláha kedysi fotil zvodné sexice pre známy pánsky časopis, pózovali mu krásne české modelky, no nakoniec sa rozhodol opustiť rodnú zem a skúsiť šťastie v Tanzánii. Nikto ale nečakal, že tento jeho životný krok sa mu nakoniec stane aj osudným.

V ďalekej exotike si otvoril penzión, no jeho biznis upadal, klienti nejavili o jeho služby veľký záujem a k tomu všetkému sa pridal aj údajne krachujúci vzťah s jeho partnerkou Janou. Obrovský sen sa tak postupne premenil na hotovú nočnú moru, ktorá vyústila v samovraždu.

Krátko pred blížiacou sa tragédiou známy fotograf dokonca volal o pomoc a svojim najbližším posielal správy, z ktorých doslova mrazí. „Pokiaľ sa zajtra neozvem, pravdepodobne som mŕtvy,“ napísal svojmu kamarátovi na sociálnej sieti. Jeho priatelia mu však už pomôcť nedokázali. Podľa informácii českého portálu ahaonline.cz našli dobrodruha a obľúbeného celebritného fotografa obeseného v izbe jeho penziónu.

Jeho smrť bola pre všetkých šokom a obrovskú tragédiu sa rozhodol otvorene okomentovať aj jeho kamarát, ktorý bol s ním do poslednej chvíle v kontakte. „Jana Jířiho opustila s iným chlapom, za ktorým spolu odleteli pracovne do Tanzánie,“ prezradil dôvod jeho nečakaného rozhodnutia Bláhov dôverný známy.

K hrozivej samovražde sa vyjadril aj fotografov syn, ktorý ale údajnú neveru otcovej partnerky zásadne popiera: „Môj otec si vybral odchod z tohto sveta týmto spôsobom. V živote by mi nenapadlo obviňovať z toho niekoho iného a už vôbec nie Janu, ktorá sa mu absolútne oddala a verila jeho snom a sľubnej budúcnosti.“

Dohady o Bláhovej šokujúcej samovražde sú tak rôznorodé a každý si jeho dobrovoľný odchod z tohto sveta vysvetľuje inak. Hlavnú príčinu jeho nešťastnej voľby sa však už zrejme nikto nedozvie.

Viac o téme: Jiří Blahoslav Bláha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu