Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto vás dostane: Evelyn v reklame, ktorú by iní nerobili ani za nič na svete!

Komička Evelyn Zobraziť galériu (4)
Komička Evelyn (Zdroj: telkac)

BRATISLAVA - Išla s kožou na trh! Slovenská komička Eva Kramerová alias Evelyn (25) sa preslávila vďaka svojmu nezabudnuteľnému videu z dovolenky v Chorvátsku, kde chcela platiť živými kunami. Odvtedy ju už pozná snáď každý. Okrem toho je divákom známa aj vďaka svojmu jojkárskemu sitcomu Svet podľa Evelyn. Teraz sa do pamäte ľuďom zapíše aj novou reklamou, ktorú by iné známe tváre nerobili ani za nič.

Neuveríte, na čo sa nechala ukecať! Eva Kramerová alias Evelyn, ktorá je  už slovenským divákom dobre známa najmä svojou nespútanou energiou a vtipom, má na konte ďalšiu zaujímavú spoluprácu. Tentoraz sa stala tvárou kampane, ktorú by niektoré známe osobnosti nerobili ani za nič na svete. Účinkuje totiž v reklame na kondómy.

Kampaň je nasadená na slovenský a český trh a má za cieľ prostredníctvom online videí informovať mladých o sexe, o pohlavne prenosných chorobách, ako aj o neplánovanom tehotenstve. U nás oslovili na spoluprácu práve Evelyn, uvádza portál medialne.sk.

Keďže ide o dosť intímnu a pre mnohých stále tabuizovanú tému, zaujímalo nás, prečo sa rozhodla ísť s kožou na trh a svoje meno a tvár spojila s kondómami. „Myslím si, že puritánstvo tu nie je na mieste. Nie sme v 18. storočí. Sex je normálna vec a ja nemám problém o tom hovoriť. So sexom súvisia aj pohlavné choroby, o ktorých, si myslím, treba rozprávať, netreba sa tváriť, že to neexistuje. Treba robiť osvetu mladým. Preto robím to, čo robím,“ povedala pre topky Evelyn, ktorej video už čoskoro má uzrieť svetlo sveta. Nechajme sa prekvapiť, ako bude reklama vyzerať.

Viac o téme: Evelyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu