Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pariškovej rozvod v nedohľadne: Marka sa nikdy nezbaví?!

Aneta Parišková a Mark Sedlmair Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková a Mark Sedlmair

BRATISLAVA - Aneta Parišková (42) evidentne nemá šťastie v láske. Nevyšlo jej to ani s Kanaďanom Markom Sedlmairom (38). V týchto dňoch ubehol už rok odvtedy, čo moderátorkin manžel podal žiadosť o rozvod. No napriek tomu, že práve on urobil prvý krok, pojednávania ignoruje a do ukončenia zväzku s blondínkou sa nijako nehrnie. Súd pritom môže dvojicu rozviesť až po tom, čo minimálne raz vypočuje jedného aj druhého.

Aneta Parišková je mamou troch synov. Najstaršieho má s podnikateľom Davidom Dočekalom, s ktorým jej to neklapalo už dlho pred rozvodom. Napriek tomu žiadosť dokonca aj stiahla. „To, že je pre mňa žiadosť o rozvod najkrajnejším riešením, som povedala už vtedy, keď som ju podala,” povedala nám po tomto prekvapivom kroku. 

Blondínka je známa tým, že je veriaca a zrejme aj to je dôvod, prečo sa v druhom prípade neobrátila na súd sama. Podľa našich informácií podanie žiadostí zvažovala, ale predbehol ju druhý manžel Mark, aby jej to uľahčil. 

A vidno, že tento krok bol z jeho strany naozaj len formálny a reálne mu o ukončenie zväzku s Anetou ani nejde. Minulý týždeň totiž ubehol už rok odvtedy, čo sa obrátil na súd, a napriek tomu sa nedostavil na žiadne z pojednávaní. Preto ani dvojica nemôže byť rozvedená v jeho neprítomnosti – pred rozhodnutím musí byť minimálne raz vypočutý.

Topky.sk sa na túto situáciu chceli opýtať aj jojkárky. Zaujímalo nás, či spolu aspoň komunikujú a či sa už aspoň medzi sebou stihli za ten rok na niečom dohodnúť. „Čo sa týka Marka, k ničomu sa nebudem vyjadrovať,” povedala nám Parišková stroho. Otázky sme zaslali aj samotnému Sedlmairovi, zatiaľ nám však neodpovedal. Zdá sa, že formálne bude tento vzťah ešte nejaký ten čas trvať... Kým sa Kanaďan nerozhodne zrazu bojovať o deti,  moderátorke táto situácia zrejme až tak neprekáža. 

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu